Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ είπε «όχι» σε νέο συμβόλαιο - Αρνήθηκε 45 εκατ. τον χρόνο!

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ είπε «όχι» σε νέο συμβόλαιο - Αρνήθηκε 45 εκατ. τον χρόνο!

Η εμμονή του Κιλιάν Εμπαπέ να μη διακινδυνεύσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεπερνά τη λογική, με τον Γάλλο σταρ να προσπερνά την τελευταία πρόταση της Παρί στα 45 εκατ. ευρώ τον χρόνο και την ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο!

ΕΜΠΑΠΕ
Το σίριαλ της μεταγραφής του κατέρρευσε μία ημέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ικανοποιήθηκε με την πρόταση των 180 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης, σταμάτησε οριστικά τις επαφές κι έτσι ρισκάρει να χάσει το μεγάλο της αστέρι για το τίποτα το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι κάτι παραπάνω αποφασισμένος να μετακομίσει στη Βασίλισσα το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος, τόσο που αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης που θα τον καθιστούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη!

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, η τελευταία από τις έξι συνολικά προτάσεις που απέρριψε ο Γάλλος σταρ θα του απέφερε ετησίως 45 εκατομμύρια ευρώ! Ποσό που ξεπερνά τους υψηλότερους μισθούς-μαμούθ της Παρί και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, των Λιονέλ Μέσι (36 εκατ. ευρώ) και Νεϊμάρ (35 εκατ. ευρώ).

Η λογική του Γάλλου στηρίζεται στο ότι αν υπέγραφε επέκταση συμβολαίου τότε η χρηματιστηριακή του αξία θα εκτοξευόταν ξανά, όπως και οι απαιτήσεις της Παρί για την οποιαδήποτε πρόταση παραχώρησής του. Απαιτήσεις που θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να «ματσάρουν» οι Μερένγκες, στους οποίους ο Εμπαπέ βλέπει τον εαυτό του από το ερχόμενο κιόλας καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή ο μισθός του 22χρονου αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και μένει να φανεί πόσο θα αυξηθεί το κασέ του στη Ρεάλ, αν φυσικά ολοκληρωθεί η μετακίνησή του το 2022.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης