ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Κούρτιτς!

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Κούρτιτς!

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ προβάρει ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων». O διεθνής Σλοβένος μέσος αποκτάται από τον Δικέφαλο με την μορφή διετούς δανεισμού.

kurtic_1_jpg
Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σλοβένος χαφ! O Γιασμίν Κούρτιτς είχε μπει στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» πριν από μερικές ημέρες και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Πάρμα, αλλά μετά το γεγονός ότι οι «τζαλομπλού» υποβιβάστηκαν και θ' αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία (Serie B), ο δρόμος για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ άνοιξε.

Μάλιστα, το μόνο που απομένει είναι η τυπική διαδικασία για την επισημοποίηση του «deal», με τον Κούρτιτς να υπογράφει με τη μορφή δανεισμού στους Κυπελλούχους Ελλάδος, με ορίζοντα συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, μίλησε στο Gazzetta για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης