Wimbledon, 2ος γύρος, Σάκκαρη- Ρότζερς 0-2 (5-7, 4-6): Πρόωρο αντίο κι από τη Μαρία

Wimbledon, 2ος γύρος, Σάκκαρη- Ρότζερς 0-2 (5-7, 4-6): Πρόωρο αντίο κι από τη Μαρία

Ούτε η χθεσινή διακοπή μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς για τον 2ο γύρο του Wimbledon , καθώς η Αμερικανίδα κατάφερε να πάρει και το δεύτερο σετ και να προκριθεί στους 32 της διοργάνωσης

Sakkari
Τελικά το Λονδίνο δεν ταιριάζει στις ελληνικές ρακέτες! Μετά τα εντυπωσιακά επιτεύγματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros όπου ο πρώτος έφτασε ως τον τελικό και η δεύτερη ως τον ημιτελικό, αμφότεροι αποχαιρέτισαν πρόωρα το Wimbledon.

Ο Στέφανος μόλις στον πρώτο γύρο, για να τον ακολουθήσει σήμερα η Μαρία που αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του τουρνουά από την Σέλμπι Ρότζερς. Η Αμερικανίδα εμφανίστηκε ανεπηρέαστη από τη χθεσινή διακοπή και συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό έφτασε στη νίκη.  

Η Μαρία έστω και δύσκολα κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 3-2, αλλά η Σέλμπι σχετικά εύκολα ισοφάριζε (μόνο στο 2-1 χρειάστηκε να σβήσει μπρέικ πόιντ) και κατάφερε να κάνει μπρέικ στο 3-3 χάρις σε δύο συνεχόμενα διπλά λάθη στο σερβίς από την Μαρία.

Κι η Αμερικανίδα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη με την Μαρία να μειώνει σε 4-5 και να ισοφαρίζει 30-30, αλλά ένα αβίαστο λάθος σε ντροπ σοτ και μία κακή επιστροφή έδωσαν τη νίκη στην Ρότζερς.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Εμπειρογνώμονες: Μόνο με αρνητικό τεστ οι μετακινήσεις ανεμβολίαστων από νομό σε νομό με πλοία, τρένα, αεροπλάνα, ΚΤΕΛ

Μυστήριο με δεκάδες θανάτους βρεφών σε μεγάλο βρετανικό νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης