Ευχάριστα είναι τα νέα για την 34χρονη κοπέλα από τη Ζαχάρω, η οποία νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.
Η κοπέλα βγήκε χθες από την εντατική, είναι σε πολύ καλύτερη κλινική κατάσταση και νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική του νοσοκομείου.
Στο Τζάνειοαναμένεται να μείνει περίπου 10 μέρες ακόμη, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάστασή της, η οποία πλέον δεν διατρέχει κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο. Ήδη οι γονείς της ψάχνουν για ειδικό κέντρο αποκατάστασης, έτσι ώστε πολύ σύντομα η 34χρονη κοπέλα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να ξεχάσει τον εφιάλτη τον οποίο έζησε.
Να τονιστεί ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον ΕΟΦ αν η εγκεφαλική αιμορραγία της κοπέλας προήλθε από το εμβόλιο το οποίο έκανε.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.