Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι στόχοι, τα προβλήματα και οι προτεραιότητες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι στόχοι, τα προβλήματα και οι προτεραιότητες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συνδέονται με δεκάδες παίκτες από τα κορυφαία πρωταθλήματα - Σε ποιες θέσεις αναζητούν παίκτες 

000_9AU4FW
Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε στην Premier League μία πολύ καλή σεζόν μετά από πάρα πολλά χρόνια, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση και παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας, στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από την Βιγιαρεάλ, στον τελικό του Europa League.

Οι ιθύνοντες των «Κόκκινων Διαβόλων» θεωρούν ότι για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή θα πρέπει να βάλει «βαθιά» το χέρι στην τσέπη αγοράζοντας παίκτες που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror o Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καλείται να κοιτάξει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του με το κλειδί να αποτελεί το πρόσωπο που θα αποτελέσει τον νέο δεξιό ακραίο επιθετικό.

Ένα όνομα που συζητείται αρκετά είναι αυτό του Jadon Sancho. Πρόκειται για τον ακραίο μεσοεπιθετικό της Borusia Dortmund ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Μάντσεστερ εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα οι Βεστφαλοί για να κάτσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ζητούν 120 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις που αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας έχουν αναθεωρήσει την άποψή τους και πιστεύουν ότι η μετακίνηση του Sancho θα μπορούσε να κλείσει στα 81 εκατ. λίρες.

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Μάντσεστερ αναζητούν τον έναν παίκτη που θα δέσει στην άμυνα μαζί με τον Harry Maguire. Και αυτό διότι οι εμφανίσεις του Victor Lindelof και Eric Bailly δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Σόλσκιερ. Έτσι λοιπόν στο μεταγραφικό ραντάρ βρίσκονται ο Raphael Varane της Ρεαλ Μαδρίτης και ο Samuel Umitti της Μπαρτσελόνα. Οι δύο προαναφερόμενοι δεν είναι οι μοναδικοί που φαίνεται να βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ. Πιο συγκεκριμένα το προπονητικό επιτελείο των «Κόκκινων Διαβόλων» βλέπει τον 24χρονο στόπερ της Βιγιαρεάλ Pau Torres ως μία ακόμη περίπτωση για την άμυνα. Μάλιστα θεωρούν ότι ο Torres θα ταίριαζε απόλυτα με τον Maguirre καθώς και οι δύο μπορούν να χτίσουν παιχνίδι από την άμυνα. Τα χρήματα που απαιτούνταν για την απόκτησή του αρχικά ήταν 43 εκατ. λίρες ωστόσο εδώ και δεκαπέντε μέρες η τιμή του ανέβηκε στα 57 εκατ. λίρες. 

Ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ

Άλλη μία θέση που φαίνεται να χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του αμυντικού μέσου.  Και αυτό διότι τόσο ο Scot McTomminay όσο και ο Fred δεν καλύπτουν επαρκώς τη θέση. Την ίδια ώρα ο Nemanja Matic βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Σύμφωνα με τη Mirror ο παίκτης που ο Rice θα μπορούσε να δει θετικά τη μετακίνησή του στο Old Trafford ενώ συνομίλησε με τον Luke Shaw και τον Harry Maguire κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Αγγλίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro 2020.



Ειδήσεις σήμερα 

Με σύμμαχο τον Αραούχο η ΑΕΚ

Φήμες για Ολυμπιακό και Μπίρκι

Φουλάρει για Εντσάμ-Τζαβέλλα η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης