Φουλάρει για Εντσάμ-Τζαβέλλα η ΑΕΚ

Φουλάρει για Εντσάμ-Τζαβέλλα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διαψεύδει πως ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι στην Αθήνα, όμως το θέμα δείχνει αρκετά προχωρημένο και αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει. Προχωράει και για τον Γιώργο Τζαβέλλα η «Ένωση».

Screenshot_2021-06-09_at_09-00-24_Φουλαρει_για_Εντσαμ-Τζαβελλα_η_ΑΕΚ
Αίσιο τέλος δείχνει πως θα έχει η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ για την ΑΕΚ.

Από χθες το βράδυ ο Γιάννης Καραλής ενημέρωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Γάλλος χαφ βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Ένωση».

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διαψεύστηκε αυτή η πληροφορία, αλλά το γεγονός πως και ο έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έγραψε στο Twitter πως ο παίκτης θα υπογράψει στον «Δικέφαλο», δείχνει πως το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί σύντομα, ώστε ο 25χρονος μέσος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να υπολογίζει από την αρχή της επόμενης σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο Γιάννης Καραλής είπε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουμε και σε αυτή την υπόθεση εξελίξεις.

Η «Ένωση» φαίνεται πως προσφέρει στον έμπειρο διεθνή άσο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, ενώ μάλιστα καλύπτει και τις αποδοχές του που φτάνουν το μισό εκατ. ευρώ.

Πηγη: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης