Πανό οπαδών Ρόμα εναντίον Σόλσκιερ: «Παίξτε έτσι ώστε να μας θυμάται»

Πανό οπαδών Ρόμα εναντίον Σόλσκιερ: «Παίξτε έτσι ώστε να μας θυμάται»

Οι οπαδοί της Ρόμα θέλησαν να απαντήσουν στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολλά για τη φετινή Ρόμα και κρέμασαν πανό με το οποίο έστειλαν μήνυμα πρόκρισης στους παίκτες

roma-solskier_184409
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Πέμπτη (29/4) τη Ρόμα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa League. Ο προπονητής των Άγγλων, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το σημαντικό παιχνίδι και φαίνεται πως, άθελά του, άναψε φωτιές.

Η απάντηση που έδωσε έθιξε τους οπαδούς των «τζιαλορόσι»: «Δεν ξέρω καλά την Ρόμα και δεν την έχω δει να αγωνίζεται, ξέρω πως έκαναν δύο καλά παιχνίδια με τον Άγιαξ», είπε ο Νορβηγός και οι Ρωμαίοι οπαδοί εξέλαβαν ως προσβολή ότι ο αντίπαλος προπονητής δήλωσε πως δεν ξέρει πολλά για την ομάδα τους.

Έτσι, κόλλησαν στην «αιώνια» πόλη αφίσες με το πρόσωπο του Σόλσκιερ και μήνυμα προς τους παίκτες της Ρόμα: «Παίξτε με τέτοιο τρόπο ώστε να μας θυμούνται».

Ακόμη, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα, σκοπεύουν να βρεθούν την Τετάρτη έξω από το προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια, για να εμψυχώσουν την ομάδα πριν την αναχώρησή της για την Αγγλία.
roma-solskier2_184420
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Ολυμπιακός μίλησε με Μπουφόν»!

Μαραντόνα: Από «απερισκεψία και απειρία» ο θάνατός του, λέει ιατρική έκθεση

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε την συμφωνία με Νάγκελσμαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης