Bundesliga, Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ 5-2: Σήκωσε το 9ο σερί με δάκρυα και ρεκόρ Λεβαντόφσκι - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ 5-2: Σήκωσε το 9ο σερί με δάκρυα και ρεκόρ Λεβαντόφσκι - Δείτε τα γκολ

Καλύτερο φινάλε δεν μπορούσε να φανταστεί η Μπάγερν, αφού κατέκτησε το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα με πεντάρα (5-2) στην Άουγκσμπουργκ και απίθανο ρεκόρ Λεβαντόφσκι - «Λύγισαν» Αλάμπα και Μπόατενγκ στο αντίο τους

champions_bayern
Το κλίμα αρκετά συγκινησιακό, Φλικ, Μπόατενγκ, Αλάμπα και Μαρτίνεθ έπαιζαν το τελευταίο τους μας με τη Μπάγερν και οι Βαυαροί τους τίμησαν για την πλούσια προσφορά τους. Τι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από το τελευταίο ματς των Βαυαρών στη σεζόν; Τα δάκρυα των Αλάμπα, Κομάν στην αλλαγή τους, αλλά και τον απίθανο πανηγυρισμό του Λεβαντόφσκι που έσπασε το ρεκόρ των ρεκόρ! Η Μπάγερν διέλυσε με 5-2 την Άουγκσμπουργκ, κατέκτησε το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα και το 31ο στην ιστορία της!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbjw136nvlyx-sf)


H πρωταθλήτρια μπήκε δυνατά, πίεσε φουλ την Άουγκσμπουργκ και μόλις στο 9' βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν από πάσα του Γκνάμπρι, ο Χάουλου σημείωσε αυτογκόλ. Οι Βαυροί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ο Λεβαντόφσκι ήταν σε όλες τις φάσεις, όμως το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Γκνάμπρι στο 23'. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους φάση κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Νόιερ νίκησε τον Καλιγκιούρι. Τη σκυτάλη πήρε ο Κίμιχ στο 33' ο οποίος με σουτάρα πέτυχε το 3-0. Ακάθεκτοι οι Βαυαροί πέτυχαν και τέταρτο γκολ πριν τη λήξη του α' μέρους, αλλά σκόρερ δεν ήταν ο Λέβα, αλλά ο Κομάν!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbjw1371v621-sf)


Κλείσιμο
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έπαιζε για το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι, ο οποίος στις 350 συμμετοχές του στη Bundesliga έψαχνε το 41ο του γκολ! Ο Πολωνός είχε έξι τελικές προσπάθειες, εκτέλεσε φάουλ, αλλά τα γκολ σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Χαν με υπέροχη κεφαλιά στο 67' και ο Νίντερλεχνερ στο 71' με πλασέ μείωσαν σε 4-2.

Ωστόσο, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90ο λεπτό για να δούμε το ρεκόρ των ρεκόρ! Ο Λέβα, ο κορυφαίος στράικερ στην Ευρώπη στην τελευταία φάση του αγώνα πέτυχε το 41ο γκολ στη σεζόν, αφήνοντας μια για πάντα πίσω του το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κέιν: Εκνεύρισε τον πρόεδρο της Τότεναμ με τις δηλώσεις του

Δρακωτός: «Έχουμε σχεδιάσει την οικονομική πρόταση για τον Παναθηναϊκό»

Αρνάου Φρανσέσκ: Πέθανε ο πρώην γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης