Super League: Η απόφαση για το πρωτάθλημα Κ19 και η πρόταση για το νέο Κύπελλο Ελλάδος
Νέο Κύπελλο με… το παλιό φορμάτ προτείνει ηSuper League, που αποφάσισε να ολοκληρώσει (σε έναν γύρο) το πρωτάθλημα Κ19
Τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League K19, με το πέρας του α’ γύρου, θα αποστείλει στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, λαμβάνοντας την σχετική εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. της λίγκας που συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.
Ταυτόχρονα, εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο, με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων των ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.
Θυμίζουμε ότι στην προ-COVID19 περίοδο, το Κύπελλο ξεκινούσε με την συμμετοχή των κυπελλούχων ομάδων των ΕΠΣ, η Football League έμπαινε στην 3η φάση, η Super League 2 έπαινε στην 4η φάση της διοργάνωσης, στην 5η φάση έμπαιναν οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας που κατέλαβαν την 6η έως την 13η θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα (με διπλά παιχνίδια), ενώ στην 6η φάση έμπαιναν και οι ομάδες της Super League που είχαν τερματίσει στην πρώτη πεντάδα (επίσης διπλά ματς).
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.