Super League 1, Bόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: «Χ»αρούμενοι κι οι δύο - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Bόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: «Χ»αρούμενοι κι οι δύο - Δείτε τα γκολ

Απαλλαγμένοι από το άγχος της βαθμολογίας, Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για τα play out της Super League 1 - Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σάντσες κι είχαν στη συνέχεια δύο δοκάρια, αλλά ο «Άγιαξ» σε μια από τις λίγες φάσεις του ισοφάρισε με τον Λιάσο

5285435
Ο Βόλος είχε δύο δοκάρια και ήταν πιο καλός επιθετικά στο α' μέρος όμως ο ΠΑΣ μπόρεσε να ανακάμψει και να φέρει το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1. Σκόρερ οι Σάντσες και Λιάσος.



ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο γηπεδούχος Βόλος είχε διάταξη 4-2-3-1 με Περέα φορ και πίσω του τους Σάντος, Νίνη αλλά και Κρητικό.

Ο Car.gr ΠΑΣ από την άλλη είχε σχηματισμό 3-5-2 με δίδυμο φορ τους Μπρένερ και Παμλίδη (αρχικά ήταν να ξεκινήσει ο Μιλιντσεάνου αλλά αυτό δεν συνέβη) και κεντρικούς χαφ τους Καρτάλη, Κάστρο και Λιάσο.

Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 1-1
Στην αρχή του αγώνα ο Κάστρο είχε ένα σουτ έξω όμως μόλις στο 4ο λεπτό ο Βόλος σκόραρε μετά από κεφαλιά Σάντσες και κόρνερ του Μπαριέντος.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caq5e4kucmc9-sf)


Στο 6' ο Βόλος είχε δοκάρι από γυριστό του Μπαριέντος και στο 12' ξανά δοκάρι με κεφαλιά του Νίνη αυτή τη φορά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caq5hol3y5dl-sf)



Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caq5ltj2zhwx-sf)




Στο 29ο λεπτό ο ΠΑΣ όμως ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σουτ του Κάστρο, απόκρουση του Κλέιμαν και πλασέ του Λιάσου. Έτσι έκλεισε το α' μέρος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caq5wq3ccbi9-sf)


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτά και να βγάλουν φάσεις και στο β' μέρος. Ωστόσο γενικά τις πολύ μεγάλες φάσεις του α' 45λεπτου δεν τις είδαμε. Προς το τέλος του ματς πάντως ο ΠΑΣ είχε φάσεις όπως με Γροσδάνη και φάουλ Σάλιακα. Στο 87' ακυρώθηκε γκολ του Σάλιακα σε φάση που φάνηκε εκτεθειμένος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caq7kg7dwjch-sf)


MVP: Ματσάρα δεν έκανε κανείς. Μπορεί να μπει εδώ ο Μπαριέντος που για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ήταν κίνδυνος για την άμυνα του ΠΑΣ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Κυρίως οι δύο σκόρερ του αγώνα του Βόλου.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Παίκτες όπως οι Παμλίδης και Μπρένερ δεν ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Ο Περέα επίσης ήταν μέσα σε φάσεις όπως στο δοκάρι του αλλά δεν έχει κάνει ένα τόσο καλό ματς.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν είναι ακριβώς γκάφα αλλά ο Κλέιμαν θα μπορούσε να είχε αποκρούσει σε διαφορετική κατεύθυνση στη φάση του 1-1 του Λιάσου. Λανθασμένη και η αντίδραση της άμυνας του Βόλου στη φάση αυτή.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τα περισσότερα θέματα είχαν να κάνουν με φάουλ και κάρτες. Επίσης ο διαιτητής ελέγχεται για σπρώξιμο / πέναλτι του Φεράρι στον Οικονομόπουλο στην μικρή περιοχή στο α' μέρος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Βόλος μπήκε πιο καλά στο α' μέρος και είχε δύο δοκάρια και πιο κλασικές φάσεις. Ο ΠΑΣ όμως μπόρεσε να βρει το ένα γκολ για την ισοφάριση.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86' Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (81' Μπάλλας), Σάντος (60' Μπαρτόλο) και Περέα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46' Σάλιακας), Κάστρο (69' Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69' Γροσδάνης), Μπρένερ (69' Λώλης) και Παμλίδης (88' Δούμτσης).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης