Βαλένθια: «Στηρίζουμε τον Ντιακαμπί και παίζουμε για την τιμή μας, όχι στον ρατσισμό»

Βαλένθια: «Στηρίζουμε τον Ντιακαμπί και παίζουμε για την τιμή μας, όχι στον ρατσισμό»

Περίπου 20 λεπτά μετά την αποχώρησή από το γήπεδο, η Βαλένθια επέστρεψε για το ματς με την Κάντιθ κατόπιν προτροπής του Μουκτάρ Ντιακαμπί, δηλώνοντας την πλήρη στήριξή της προς τον παίκτη κι επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρατσιστικό επεισόδιο που σημειώθηκε σε βάρος του

kantithhhh
Βροντερό μήνυμα κατά του ρατσισμού και του επεισοδίου μεταξύ Κάλα-Ντιακαμπί έστειλε η Βαλένθια, ανακοινώνοντας την απόφασή της να επιστρέψει στο ματς, στη σκιά του διαφαινόμενου ρατσιστικού επεισοδίου σε βάρος του παίκτη της.

Περίπου 20 λεπτά μετά την αποχώρηση των Νυχτερίδων, με αφορμή την ένταση ανάμεσα στον Γάλλο χαφ και τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ που φέρεται να είχε ρατσιστική χροιά, οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν στο χορτάρι για να υπερασπιστούν την τιμή της ομάδας, όπως δήλωσαν μέσω ανάρτησης στο twitter. Μία απόφαση που ελήφθη κατόπιν αιτήματος του ίδιου του Ντιακαμπί, ο οποίος αναμενόμενα δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα μετά την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον Ισπανό αμυντικό, αλλά έλαβε την πλήρη στήριξη από την ομάδα του:

«Η ομάδα συναντήθηκε και αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα, με σκοπό να παλέψει για την τιμή της του συλλόγου, αλλά καταδικάζει τον ρατσισμό κάθε είδους. Παρέχουμε την αμέριστη στήρθιξη στον Ντιακαμπί. Ο παίκτης μας, ο οποίος δέχθηκε ρατσιστική προσβολή, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να επιστρέψουν στο χορτάρι. Σε στηρίζουμε Μουχτάρ. Όχι στον ρατσισμό».
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 


Κορωνοϊός: Στο τραπέζι η έξοδος το Πάσχα με τεστ – Συναγερμός για βόρεια Ελλάδα και Αχαΐα

Κοσμοπλημμύρα στις πλατείες έφεραν ο καλός καιρός και η χαλάρωση - Φωτό και βίντεο

Σε εγχείρηση δισκοκήλης υποβλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης