Σε εγχείρηση δισκοκήλης υποβλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε εγχείρηση δισκοκήλης υποβλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε εγχείρηση για την αφαίρεση δισκοκήλης υποβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

adwnis22
Η εγχείρηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε καλά και εφόσον η μετεγχειρητική κατάσταση του κ. Γεωργιάδη εξελιχθεί ομαλά, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ιατρών, τότε θα μπορέσει να πάρει ακόμα και αύριο εξιτήριο από το ΚΑΤ.

Παρ’ όλα αυτά η επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα θα καθυστερήσει περισσότερο μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για την πλήρη αποκατάσταση. Ως εκ τούτου θα πρέπει να αρκεστεί σε… τηλεργασία για την άσκηση των καθηκόντων του.

Νωρίτερα ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυϊκής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά».





Γιατί έπρεπε να γίνει άμεσα χειρουργείο

Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία η οσφυϊκή δισκοκήλη (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου) είναι μια σχετικά συχνή πάθηση της σπονδυλικής στήλης στην περιοχή της μέσης.

Τα συμπτώματα μπορεί να είναι πόνος στη μέση (οσφυαλγία) και το πόδι (ισχιαλγία), και ορισμένες φορές αδυναμία (παράλυση) και μούδιασμα του ποδιού.

Κλείσιμο
Στις περισσότερες περιπτώσεις η αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών είναι σε πρώτο στάδιο ο συνδυασμός παυσίπονων φαρμάκων και φυσικοθεραπείας. Σε δεύτερο στάδιο είναι ενέσεις στην σπονδυλική στήλη (συνήθως με κορτιζόνη και τοπικό αναισθητικό).

Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις τα συμπτώματα είναι πιο σοβαρά δηλαδή είτε ο πόνος επιμένει, είτε το πόδι χάνει τη δύναμή του (παραλύει). Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τους ειδικούς, χρειάζεται ειδική νευροχειρουργική επέμβαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 3.232 νέα κρούσματα - 1.525 στην Αττική και 383 στη Θεσσαλονίκη

Βρετανία: Εκατοντάδες άνθρωποι σε διαδηλώσεις κατά του νομοσχεδίου για τις κινητοποιήσεις

ΕΟΦ: «Άδικο να λοιδωρείται το έργο μας από αμετροεπείς συμπεριφορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης