Τραγωδία στη Βραζιλία: Σκοτώθηκε 59χρονη πεζοπόρος, έπεσε από ύψος 30 μέτρων την ώρα που έβαζε εντομοαπωθητικό
Ο οδηγός πεζοπορίας προσπάθησε να πιάσει το χέρι της Γκαρσία, καθώς αυτή έπεφτε από τον γκρεμό, αλλά παραλίγο να παρασυρθεί και ο ίδιος - Η γυναίκα φορούσε εξοπλισμό ασφαλείας, όπως γάντια, κράνος κλπ.
Άλλο ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλίας, καθώς την Κυριακή (14/6) μία 59χρονη πεζοπόρος έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο μέσο Globo, η Rosemary Suzart Garcia έκανε πεζοπορία με μια μεγάλη ομάδα στο Grutas do Spar στη Maricá την Κυριακή, όταν ξαφνικά απομακρύνθηκε σε ένα στενό μονοπάτι με θέα. Εκεί επιχείρησε να ψεκάσει με εντομοαπωθητικό το πόδι της, ωστόσο έχασε την ισορροπία της και έπεσε.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζιοβάνι Μαξιμίνο, είπε στο μέσο ενημέρωσης ότι ο οδηγός πεζοπορίας προσπάθησε να πιάσει το χέρι της Γκαρσία, καθώς αυτή έπεφτε από τον γκρεμό, αλλά παραλίγο να παρασυρθεί και ο ίδιος. «Ο οδηγός προσπάθησε να την κρατήσει και παραλίγο να πέσει κι αυτός. Το ύψος είναι περίπου 30 μέτρα. Μόλις είχε τελειώσει να βάζει το εντομοαπωθητικό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».
Η πεζπόρος Rosemary Suzart Garcia
Ο Μαξιμίνο τόνισε ότι η πεζοπόρος που έπεσε, από το Ρίο ντε Τζανέιρο, φορούσε εξοπλισμό ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων γαντιών, κράνους και άλλου προστατευτικού εξοπλισμού.
«Κατάφερα να εντοπίσω τα παιδιά, που ζουν στο Recreio dos Bandeirantes, μόνο στις δύο σχεδόν το πρωί για να τους ανακοινώσω τα νέα. Μέχρι τότε, δεν είχαμε καμία επαφή με κανένα μέλος της οικογένειας».
Κλείσιμο
Έρευνα για το τραγικό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβη μία ημέρα μετά τον θάνατο της 21χρονης που έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 40 μέτρων κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης στη γέφυρα Ponte do Esqueleto στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και πέθανε.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.