«Λύγισε» η Σάκκαρη - Στον τελικό η Αντρεέσκου

«Λύγισε» η Σάκκαρη - Στον τελικό η Αντρεέσκου

Από την 20χρονη Καναδή έχασε στον ημιτελικό του Miami Open η Μαρία Σάκκαρη

sakari
Εκτός τελικού στο Miami Open έμεινε η σπουδαία Μαρία Σάκκαρη.

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου επικράτησε στο νήμα με 7-6 (6), 3-6, 7-6 (4) της Μαρίας Σάκκαρη και θα παίξει το Σάββατο (20:00, Cosmote Sport 6) με το Νο1 κόσμου, την Άσλεϊ Μπάρτι, στον μεγάλο τελικό.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε φανταστικό παιχνίδι. Έφτασε στο 3ο σετ να προηγηθεί με 6-5 με μπρέικ αλλά η Καναδή η οποία είναι στο Νο9 κόσμου και νικήτρια του US Open 2019 ισοφάρισε σε 6-6 με μπρέικ και πήρε το παινχίδι στο τάι μπρέικ.

Αυτή ήταν η 10 ήττα σε 12 ημιτελικούς για την Μαρία Σάκκαρη η οποία την Δευτέρα επιστρέφει στο Νο20 κόσμου ισοφαρίζοντας το ρεκό της. Η Ελληνίδα κέρδισε 5 θέσεις αυτή την εβδομάδα στο Miami Open όπου νίκησε με άνεση το Νο2 κόσμου την Ναόμι Οσάκα στον προημτελικό.

Στο νήμα η Αντρεέσκου

Στο 1ο σετ, η Μπιάνκα Αντρεέσκου ξεκινάει με love service game (1-0) και θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ για να φτάσει στο 2-1. Με μπρέικ θα προηγηθεί με 3-1 και θα κρατήσει το σερβίς της για το 4-1.

Η Μαρία Σάκκαρη θα μειώσει σε 4-2 και με μπρέικ θα πάει στο 4-3! Η Ελληνίδα θα ισοφαρίσει σε 4-4, από 1-4, αλλά η Καναδή θα πάει στο 5-4. Με άσο η Σάκκαρη κλείνει το 10ο για το 5-5!

Κλείσιμο
Η Καναδή θα πάρει προβάδισμα με 6-5 αλλά η Ελληνίδα θα στείλει το σετ στο τάι μπρέικ. Η Αντρεέσκου θα πάει με μίνι μπρέικ στο 4-2 αλλά η Σάκκαρη με μίνι μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 4-4.

Η Αντρεέσκου θα σβήσει με το σερβίς της σετ πόιντ (6-6) και θα σβήσει και άλλο ένα στο σερβίς (7-7) της Σάκκαρη. Θα φτάσει σε σετ πόιντ η Καναδή και θα το εκμεταλλευτεί για να κλείσει στο 7-6 (7) σε 60'!

Η Σάκκαρη είχε 24 αβίαστα λάθη στο 1ο σετ.

Ελληνική επέλαση και ισοφάριση

Θα ξεκινήσει με love service game στο 2ο η Σάκκαρη αλλά η Αντρεέσκου θα σβήσει μπρέικ πόιντ για το 1-1. Θα σβήσει 3 μπρέικ πόιντ της Αντρεέσκου η Σάκκαρη αλλά θα υποπέσει σε διπλό σφάλμα και θα χαρίσει το μπρέικ (2-1) στην αντίπαλο της.

Με love service game θα φτάσει στο 3-1 αλλά η Σάκκαρη κρατάει και μειώνει σε 3-2. Με μπρέικ ισοφαρίζει σε 3-3 και με love service game θα προηγηθεί με 4-3.

Η Σάκκαρη θα πετύχει και άλλο μπρέικ για το 5-3 και θα πάρει το σετ (6-3) για να ισοφαρίσει.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη είχε 10-2 winners και 9-9 αβίαστα λάθη.

Πρόκριση στον τελικό!

Στο ξεκίνημα του 3ου σετ, η Αντρεέσκου θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ, για το 1-0 και η Σάκκαρη θα σβήσει και εκείνη μπρέικ πόιντ για το 1-1.

Με love service game η Καναδή θα πάει στο 2-1 και η Ελληνίδα θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο (2-2).

Η Σάκκαρη θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ και με μπρέικ θα πάει στο 3-2 και εν συνεχεία στο 4-2. Η Αντρεέσκου θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 4-4 και θα προηγηθεί με 5-4.

Η Ελληνίδα με love θα ισοφαρίσει σε 5-5 και με μπρέικ θα προηγηθεί με 6-5! Χωρίς να χάσει πόντο η Αντρεέσκου θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 6-6! Η Αντρεέσκου θα φτάσει σε τετραπλό ματς πόιντ, η Σάκκαρη θα σβήσει τα δυο, αλλά θα ηττηθεί με 7-6 (4).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δείτε εδώ live τον αγώνα στο gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Βίντεο: Έφιπποι αστυνομικοί και υδροφόρες διέλυσαν τεράστιο υπαίθριο κορωνοπάρτι στις Βρυξέλλες

Υπόθεση κατασκοπείας στην Ιταλία: Τι έγγραφα του ΝΑΤΟ παρέδωσε ο αντιπλοίαρχος

Μπέργκαμο η Γαλλία - Δραματικές ώρες στις ΜΕΘ: Γίνεται επιλογή ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης