Miami Open, Τσιτσιπάς-Χούρκατς 1-2 (6-2, 3-6, 4-6): Λύγισε ο Στέφανος

Miami Open, Τσιτσιπάς-Χούρκατς 1-2 (6-2, 3-6, 4-6): Λύγισε ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα του κόντρα στον Πολωνό κατακτώντας με 6-2 το πρώτο σετ, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Miami Open

Tsitsipas2
Για περίπατο ξεκίνησε, σε οδυνηρό αποκλεισμό εξελίχθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον  Χούμπερτ Χούρκατς για τα προημιτελικά του Miami Open.

Με το «καλημέρα» στο ματς ο Στέφανος ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς του Πολωνού και έκανε το 2-0 με απίθανα σερβίς στέλνοντας το μήνυμα στον αντίπαλο του. Ο Τσιτσιπάς έχασε την πρώτη ευκαιρία να τελειώσει το σετ όταν στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε 40-15, αλλά τελικά έχασε πέντε μπρέικ πόιντ και γκέιμ με τον Χούρκατς να απειλεί με τη σειρά του με μπρέικ αμέσως μετά, αλλά και στο 3-2, ωστόσο ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του. Κι αφού έκανε το 4-2, στα επόμενα δύο γκέιμ έκανε ότι ήθελε τον Χούρκατς φτάνοντας εύκολα στο 1-0.

Κι ενώ το δεύτερο σετ ξεκίνησε επίσης ιδανικά με τον Τσιτσιπά να κάνει πάλι μπρέικ και να φτάνει στο 2-0, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς στο τρίτο γκέιμ είχε διπλό μπρέικ πόιντ, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Πολωνός ανέβασε τρομερά την απόδοση του με αποτέλεσμα όχι μόνο να σώσει το μπρέικ, αλλά να ισοφαρίσει σε 2-2 και να ξεκινήσει ένα τρομερό σερί φτάνοντας στην επικράτηση με 6-3.

Έτσι όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ όπου ο Τσιτσιπάς εμφανώς κουρασμένος (και εκνευρισμένος) στο 5ο γκέιμ προηγήθηκε με 40-0, αλλά ο Χούρκατς έκανε το μπρέικ καταφέρνοντας να κρατήσει αυτό το πλεονέκτημα ως το τέλος καθώς πήρε το σετ με 6-4 και την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cacn6e1yxa3d-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης