ΕΟΚ: Βγήκε η απόφαση για την προσωρινή διοίκηση, οικουμενική η σύνθεσή της

ΕΟΚ: Βγήκε η απόφαση για την προσωρινή διοίκηση, οικουμενική η σύνθεσή της

Ο δικαστής αποφάσισε να ορίσει προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με μέλη και των τριών παρατάξεων

εοκ
Ο δικαστής πήρε την απόφασή του και όρισε προσωρινή διοίκηση με μέλη και από τις τρεις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΕΟΚ.

Η απόφαση είναι οριστική, αλλά μένει να καθαρογραφτεί και θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο (31/03), ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι δεδομένο πως η προσωρινή διοίκηση την οποία όρισε το Πρωτοδικείο θα είναι οικουμενική.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κατέθεσε αίτημα να αναλάβει η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας και αυτή που θα όριζε το Πρωτοδικείο. Ο Παναγιώτης Φασούλας με την δική του παράταξη πρόλαβε κι έκανε κάτι ανάλογο ζητώντας η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης να περιλαμβάνει μέλη από το «Πρώτα το μπάσκετ».

Σήμερα ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε το ίδιο αίτημα προτείνοντας ως προσωρινό πρόεδρο τον Νίκο Φιλίππου ενώ και ο Αγγελος Παπανικολάου άσκησε το ίδιο δικαίωμα προτείνοντας τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε η προσωρινή διοίκηση να περιλαμβάνει μέλη και των τριών παρατάξεων, ωστόσο αύριο θα γίνουν γνωστά τα ονόματα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΟΚ: «Μάχη» κουμπάρων, ο Λιόλιος πρότεινε τον Φιλίππου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης

Φρανσίς Ενγκανού: Από τα λατομεία του Καμερούν, έγινε ο «Πιο Κακός Άνθρωπος του Πλανήτη»

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε με 2-1 την Πεγκούλα και στους «8» του Miami Open θα αντιμετωπίσει την Οσάκα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης