ΕΟΚ: «Μάχη» κουμπάρων, ο Λιόλιος πρότεινε τον Φιλίππου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης

ΕΟΚ: «Μάχη» κουμπάρων, ο Λιόλιος πρότεινε τον Φιλίππου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης

Λίγο πριν την συζήτηση του αιτήματος για ορισμό προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ στο Πρωτοδικείο, ο Βαγγέλης Λιόλιος πρότεινε τον κουμπάρο του Παναγιώτη Φασούλα, Νίκο Φιλίππου για πρόεδρο, ενώ ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος, Άγγελος Παπανικολάου τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο

5272492
Προσωρινή διοίκηση που θα ορίσει το Πρωτοδικείο, θα έχει η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης εντός των επόμενων ημερών. Μετά τον Παναγιώτη Φασούλα, που προηγήθηκε όλων χθες και πρόλαβε στην στροφή την κίνηση της ΕΟΚ (να βγάλει προσωρινή διοίκηση υπό το υπάρχον Δ.Σ.) καταθέτοντας αίτημα με επικεφαλής τον ίδιο αλλά και όλους τους υποψήφιους με τον συνδυασμό "Πρώτα το Μπάσκετ", σήμερα σειρά πήραν οι άλλοι δύο υποψήφιοι πρόεδροι.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος που χθες έλεγε ότι θα καταθέσει αίτημα με την υπογραφή μίνιμουμ 130 σωματείων και είχε προτείνει ως πρόσωπα κοινής αποδοχής τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον πρώην διοικητικό ηγέτη του Ρεθύμνου, Κωστή Τζομπανάκη, επέλεξε επί σειρά ετών team manager της Εθνικής ομάδας και βετεράνο διεθνή άσο, Νίκο Φιλίππου (κουμπάρο του Παναγιώτη Φασούλα) για πρόεδρο στη Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Από την πλευρά του, ο τρίτος υποψήφιος, Άγγελος Παπανικολάου πρότεινε τον Γιάννη Αλεξόπουλο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΚΑ, σαν πρόεδρο κοινής αποδοχής για την προσωρινή διοίκηση.

Τα αιτήματα θα συζητηθούν σήμερα και η απόφαση του Πρωτοδικείου για την προσωρινή διοίκηση που θα τρέξει την Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές, αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Lil Nas X: Χαμός με το βίντεο κλιπ με το lap dance στον Σατανά και τη φράση από τον Πλάτωνα!

Θρήνος στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 37χρονος ενώ πήγαινε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης