ΝΒΑ, All Star Game:Ο Λεμπρόν επέλεξε πρώτο τον Αντετοκούνμπο-Δείτε την επιλογή των δυο ομάδων

ΝΒΑ, All Star Game:Ο Λεμπρόν επέλεξε πρώτο τον Αντετοκούνμπο-Δείτε την επιλογή των δυο ομάδων

Η 70η έκδοση του NBA All-Star Game, θα φιλοξενηθεί στο State Farm Arena στην Ατλάντα, έδρα των Atlanta Hawks και θα προβληθεί τη Δευτέρα 8/3 (03.00, COSMOTE SPORT 4HD)

λεμπρον_γιαννης
Πραγματοποιήθηκε η επιλογή των δύο ομάδων του All Star Game που θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στην Ατλάντα. Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ επέλεξαν τις ομάδες τους, αν και ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

Ο Λεμπρόν έδωσε τον πρώτο ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποία θα είναι συμπαίκτες στην Team Lebron και για δεύτερη φορά σε All Star Game μετά το 2017 στη Νέα Ορλεάνη! Ο Τζέιμς επέλεξε επίσης μέσω του «All Star draft» για την πεντάδα τον Στεφ Κάρι, ενώ πόνταρε στον ευρωπαϊκό αέρα των Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς! Η ομάδα του συμπληρώθηκε με τους Ντέιμιαν Λίλιαρντ, Μπεν Σίμονς, Κρις Πολ, Τζέιλεν Μπράουν, Πολ Τζορτζ, Ντομάντας Σαμπόνις και Ρούντι Γκομπέρ.

Αντίστοιχα, ο Κέβιν Ντουράντ εμπιστεύτηκε για την πεντάδα τον συμπαίκτη του Κάιρι Ίρβινγκ, μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ, Κουάι Λέοναρντ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζέισον Τέιτουμ. Αντίστοιχα την ομάδα του θα στελεχώσουν επίσης από τον β' γύρο του «All Star draft» οι Τζέιμς Χάρντεν, Ντέβιν Μπούκερ, Ζάιον Ουίλιαμσον, Ζακ Λαβίν, Τζούλιους Ραντλ, Νίκολα Βούτσεβιτς και Ντόνοβαν Μίτσελ.




Κλείσιμο




Πηγη:gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Premier League: Η Τσέλσι «άλωσε» το «Άνφιλντ», 1-0 τη Λίβερπουλ (βίντεο)

Copa del Rey: Η Μπιλμπάο στον τελικό... 2-1 στην παράταση τη Λεβάντε

Ο Σακίλ Ο'Νιλ συμμετείχε σε αγώνα πάλης και αποχώρησε με ασθενοφόρο-Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης