Ο Σακίλ Ο'Νιλ συμμετείχε σε αγώνα πάλης και αποχώρησε με ασθενοφόρο-Δείτε βίντεο

Ο Σακίλ Ο'Νιλ συμμετείχε σε αγώνα πάλης και αποχώρησε με ασθενοφόρο-Δείτε βίντεο

Ο παλαίμαχος NBAer απο το ρινγκ του All Elite Wrestling προσγειώθηκε σε ένα τραπέζι και έχασε τις αισθήσεις του-Δεν χωρούσε ούτε στο ασθενοφόρο

shaq
Στα παρκέ μπορεί να ήταν εξαιρετικός και δύσκολα να μπορούσε κάνεις να τον ανακόψει, όμως στα ρινγκ θέλει ακόμα πολύ δουλειά.

Ο Σακιλ Ο΄Νιλ ακόμα και στα 48 του χρόνια δεν το βάζει κάτω και αναζητάει και άλλους τρόπους για να εκμεταλλευτεί τον όγκο και τη δύναμη που του χάρισε απλόχερα ο Θεός και τον έκανε έναν από τους κορυφαίους σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Όμως όταν τα βάζεις με επαγγελματίες παλαιστές τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Shaq αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Pro Wrestling (Επαγγελματική Πάλη – Κατς) καθώς βρέθηκε στο ρινγκ του All Elite Wrestling (AEW) παρέα με την Τζέιντ Καργκίλ, βάζοντάς τα με τον Κόντι Ρόυντς και την Ρεντ Βέλβετ.

Κατά τη διάρκεια του Tag Team αγώνα τους, ο Ρόουντς πήρε φορά και έπεσε με όλη του τη δύναμη πάνω στον Shaq, ο οποίος προσγειώθηκε με δύναμη πάνω σε ένα τραπέζι το οποίο φυσικά και έγινε κομμάτια. Όμως… κομμάτια έγινε και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο οποίος παρέμεινε ξαπλωμένος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο.




Κλείσιμο
Μάλιστα ο 2 μέτρα και 16 εκατοστά Σακίλ δεν χωρούσε στο ασθενοφόρο και χρειάστηκε να μαζέψει τα πόδια του για να κλείσει η πόρτα.




Για την ιστορία, ο Σακ μπορεί να ηττήθηκε κατά κράτος, αλλά η συμπαίκτριά του, Τζέιντ Καργκίλ, κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη για την ομάδα τους, υποτάσσοντας την Ρεντ Βέλβετ.

Shaq Gets Knocked Out by Cody Rhodes! | AEW Dynamite



Ειδήσεις σήμερα

Premier League: Η Τσέλσι «άλωσε» το «Άνφιλντ», 1-0 τη Λίβερπουλ (βίντεο)

Γιουβέντους: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπετανκούρ

Copa del Rey: Η Μπιλμπάο στον τελικό... 2-1 στην παράταση τη Λεβάντε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης