Μπακς - Πέλικανς: 129-125: Τα... όργια του Αντετοκούνμπο!
O Γιάννης Αντετοκούνμπο... καθάρισε τους Πέλικανς με 38 πόντους και 10 ριμπάουντ. Δείτε τα καλύτερα του.
Οι Μπακς επικράτησαν των Πέλικανς, με τον Αντετοκούνμπο να κάνει... παπάδες. Ο Γιάννης που συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τελείωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα, 1 λάθος, 14/27 εντός πεδιάς, 7/8 βολές και 2/5 τρίποντα, ενώ έβαλε κρίσιμα καλάθια στο τέλος.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.