Τζούλια Ρόουζ: Το μοντέλο-ακτιβίστρια πίσω από τη γυμνόστηθη επανάσταση στο Χόλιγουντ

Τζούλια Ρόουζ: Το μοντέλο-ακτιβίστρια πίσω από τη γυμνόστηθη επανάσταση στο Χόλιγουντ

Το εντυπωσιακό 27χρονο μοντέλο, σοκάρει για ακόμη μια φορά την αμερικανική κοινότητα, συμμετέχοντας στο ακτιβιστικό κίνημα «Hollyboob»

julia-rose3
Η 27χρονη Τζούλια Ρόουζ προκαλεί ξανά την πουριτανή αμερικανική κοινότητα με την ακτιβιστική της δράση. Το νεαρό ευειδές μοντέλο που δεν επιδεικνύει απλώς τα κάλλη της για να αποκτήσει περισσότερους ακολούθους στο Instagram, αλλά όπως η ίδια έχει δηλώσει, προσπαθεί με κάθε μέσο να προωθήσει τα αιτήματά της που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από τον καρκίνο του μαστού.
boob_rosw
Στην πιο πρόσφατη ενέργεια της κατάφερε να τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη, όταν μαζί με άλλα πέντε κορίτσια συνελήφθησαν, καθώς επιχείρησαν να καταστρέψουν την επιγραφή «Hollywood» που αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα στη θέση του γράμματος «W» τοποθέτησαν το «B», παραφράζοντας το σε «HOLLYBOOB».
hollybbobb

Κλείσιμο

Ακόμη σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η 27χρονη κατηγορεί το Instagram για λογοκρισία απέναντι στο γυμνό περιεχόμενο του ηλεκτρονικού της περιοδικού (καταλληλου μόνο για ενηλίκους) Shagmag, μέσω του οποίου συγκεντρώνονται και δωρίζονται χρήματα σε γυναίκες με καρκίνο προκειμένου να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα.

«Αυτή ήταν μια πραξη για να τους δείξω ότι έχω ακόμα φωνή», δήλωσε στην Daily Mail .«Η επιχείρησή μου, το Shagmag που μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο οπαδούς επίσης απενεργοποιήθηκε φέτος λόγω του γυμνού περιεχομένου, αλλά εγώ δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει το Playboy. Νομίζω ότι κάνουν διακρίσεις στους λογαριασμούς μου».



Η γυμνόστηθη διαμαρτυρία σε ζωντανή μετάδοση στο αμερικανικό μπέιζμπολ

Το 2019 είχε ξεσπάσει σάλος στην αθλητική και όχι μόνο κοινή γνώμη των ΗΠΑ όταν δύο άγνωστα -μέχρι εκείνη τη στιγμή- μοντέλα, οι Τζούλια Ρόουζ και Λόρεν Σάμερ, έδειξαν τα γυμνά τους στήθη στην τηλεοπτική κάμερα από την εξέδρα στην οποία κάθονταν στον αγώνα για το Game 5 του World Series για το μπέιζμπολ μεταξύ των Χιούστον Άστρος και των Ουάσιγκτον Κάπιταλς.

Αμφότερες αποκάλυψαν στα social media την ταυτότητα τους, με τη 25χρονη τότε Ρόουζ να γράφει ειρωνικά «Ουπς! Ο αέρας μου σήκωσε την μπλούζα», ενώ μετά γνωστοποίησε ότι το MLB μέσω επιστολής τους απαγόρευσε δια βίου να ξαναπάνε στο γήπεδο.
montela-flash


​Η κάμερα είχε εστιάσει στον πίτσερ της ομάδας της Ουάσιγκτον, Γκέριτ Κόουλ, που ετοιμαζόταν για την προσπάθεια του, όταν οι νεαρές σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, σήκωσαν τις μπλούζες τους και έδειξαν τα στήθη τους, προτού απομακρυνθούν από την ασφάλεια του γηπέδου.

​Οι δυο γυναίκες ανέλαβαν την ευθύνη των πράξεων τους, δηλώνοντας πως στόχος τους ήταν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τον καρκίνο του μαστού και να ωθήσουν τον κόσμο να κάνει δωρεές για την ασθένεια μέσω του online περιοδικού της Ρόουζ, «Shagmag», το οποίο διαφημιζόταν στα t-shirts που φορούσαν.

Η 24χρονη Σάμερ σε ανάρτηση της στο Twitter τόνισε πως «για να το ξεκαθαρίσουμε, ναι, ξέραμε ότι θα τιμωρηθούμε, ναι είναι αληθινά τα γράμματα και ναι θα το έκανα ξανά».


Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη - Εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ερωτικά σε δύο περιπτώσεις

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Λένα Δροσάκη - Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το κείμενο της καταγγελίας τους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Εθνική σύνταξη σε λιγότερο από έναν μήνα σε όσους καταθέτουν στο εξής αίτηση συνταξιοδότησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης