Άρης: Περιμένει την αποδέσμευση του Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ

Άρης: Περιμένει την αποδέσμευση του Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ

Ο Άρης έχει στα χέρια του τον θετικό τρόπο σκέψης του Κώστα Μήτρογλου επί της προοπτικής μετακόμισής του στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά όλα θα κριθούν από το αν θα αποδεσμευτεί από τη Μαρσέιγ

Mitroglou
Μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα φανεί αν ο Άρης θα πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου καθώς οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στο κρισιμότερο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Μαρσέιγ για τη λύση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, είναι μια υπόθεση που ανέβαλε ο αθλητικής διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί ένα τέλος σε μια άρρωστη κατάσταση η οποία δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές.

Ο ποδοσφαιριστής είναι παροπλισμένος και παράλληλα τρέχει ένα ισχυρό συμβόλαιο το οποίο – σύμφωνα με τους Γάλλους – του προσφέρει περί των 300.000 ευρώ για κάθε μήνα συνεργασίας και απομένουν πέντε ακόμη μήνες για την ολοκλήρωσή του!

Μάλιστα, σημερινό (20/1) δημοσίευμα της εφημερίδα «La Provence» αποτυπώνει την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο της Μασσαλίας αποκαλύπτοντας την έκταση επίσκεψη του προέδρου της, Ζακ Ανρί Ορό, στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά την οδυνηρή εντός ήττα από τη Νιμ με 1-2. Σε αυτή, ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ ζήτησε από τον καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την πορεία της ομάδας.

Σημειώνεται επίσης ότι η κατάσταση στη Μαρσέιγ απαιτεί λύσεις σε όλα τα προβλήματα κι ένα από αυτά είναι η υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου. Ο 32χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στο πλάνο του Βίλας Μπόας και σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, στο τελευταίο διάστημα εμφανίζεται νωχελικός στις προπονήσεις, δεν επιδεικνύει τη διάθεση που θα έπρεπε, πιέζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να δοθεί ένα τέλος στην προβληματική σχέση του με τη Μαρσέιγ. Δεν αναφέρεται το παραμικρό για συζητήσεις που έλαβαν χώρα στο προηγούμενο διάστημα με την προοπτική εύρεσης μιας συμβιβαστικής λύσης, τονίζεται όμως ότι το μειωμένο ενδιαφέρον του παίκτη πηγάζει από τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Βίλας Μπόας.

Το τελευταίο παιχνίδι του Μήτρογλου με τη Μαρσέιγ χρονολογείται πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Εκ τότε, αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στη Γαλατάσαραϊ στο υπόλοιπο της σεζόν 2018-19 όπου σε σύνολο εννιά αγώνων σημείωσε δύο τέρματα, ενώ πέρυσι ήταν στην Αϊτχόφεν μετρώντας 18 αγώνες και τρία γκολ. Με τη φανέλα της Μαρσέιγ αγωνίστηκε σε 50 αγώνες και σημείωσε 16 γκολ.

Ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα, αλλά δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό έως ότου αποδεσμευτεί από τη Μαρσέιγ. Όπως σημείωσε το gazzetta.gr, μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες για την απόκτησή του. Αυτές προέκυψαν μετά τον νέο κύκλο συζητήσεων που άνοιξε μεταξύ της πλευράς του παίκτη με τη γαλλική ομάδα (στις τελευταίες ώρες) ούτως ώστε να λυθεί (κοινή συναινέσει) το συμβόλαιό του. Αυτό θα γίνει εφόσον οι δύο πλευρές βρουν σημείο επαφής στο οικονομικό κι ενώ το ποσό επί του οποίου θα διαπραγματευτούν δεν είναι μικρό. Αυτό επίσης που έχει στα χέρια του ο Άρης είναι ο θετικός τρόπος σκέψης του παίκτη επί της προοπτικής να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς βασική προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα η οποία θα του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης