Παναθηναϊκός: «Υποκριτικό τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Εμμανουηλίδη»

Παναθηναϊκός: «Υποκριτικό τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Εμμανουηλίδη»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι θα κινηθεί νομικά κατά του Καρυπίδη για την λεκτική επίθεση στο ημίχρονο

dimitrisemmanoyilidis
Το Άρης-Παναθηναϊκός πάνω στο χορτάρι ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής αλλά συνεχίζεται κανονικά εκτός αγωνιστικού χώρου! Μετά την καταγγελία για λεκτική επίθεση του Θοδωρή Καρυπίδη στον Λάζλο Μπόλονι, το βράδυ της Τετάρτης το Τριφύλλι δίνει ακόμη μία διάσταση στο όλο θέμα!

Στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, έλεγαν τα εξής:

᾽᾽Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια. Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λαζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων - ; - της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις... ευαισθησίες του. Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος᾽᾽.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καρυπίδης τηλεφώνησε στον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού σχετικά μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για ύβρεις προς την μητέρα του ποδοσφαιριστή, που δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Από κει και πέρα, και όσον αφορά το κλείσιμο της διαρροής, ο Μπόλονι είναι αποφασισμένος να πάει στα δικαστήρια τον ιδιοκτήτη του Άρη για όσα έγιναν στην ανάπαυλα!

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως τον αποκάλεσε ᾽᾽Ρουμάνο πορτοφολά᾽᾽!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης