Άρης: Παρέλαβε την μπύρα του Μέσι με το νούμερο 398 ο Κουέστα

Άρης: Παρέλαβε την μπύρα του Μέσι με το νούμερο 398 ο Κουέστα

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στέλνοντας από μια μπύρα στους 160 τερματοφύλακες που νίκησε - Ανάμεσα τους και ο Χουλιάν Κουέστα με τον Ισπανό πορτιέρο του Άρη να ευχαριστεί τον Αργεντινό άσο

kouesta
Τον μεγάλο Πελέ ξεπέρασε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς πετυχαίνοντας γκολ ενάντια στην Βαγιαδολίδ, έφτασε τα 644 τέρματα με την Μπαρτσελόνα. Για να το γιορτάσει ο Αργεντινός έστειλε από μία μπύρα στον καθένα από τους 160 τερματοφύλακες που νίκησε στο διάστημα αυτό.

Την μπύρα του παρέλαβε και ο Χουλιάν Κουέστα με τον πορτιέρο του Άρη να αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Συγχαρητήρια για το ρεκόρ σου Λίο Μέσι. 644 γκολ με την Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ για το δώρο σου, θα πιω στην υγεία σου».

Την παραλαβή της μπύρας από τον Κουέστα σχολίασε και μέσω του επίσημη λογαριασμού του στο instagram και ο Άρης αναφέροντας: «Ο Χουλιάν Κουέστα και άλλοι 159 τερματοφύλακες έπαιξαν ρόλο στο ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα μιας ομάδας, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Πελέ. Σε όλους... κέρασε μια μπύρα «Budweiser» και ο Χουλιάν παρέλαβε σήμερα τη δική του μπύρα με το νούμερο 398. Ήταν το 398ο γκολ του Μέσι, το οποίο δέχτηκε όταν αγωνίζονταν στην Αλμερία».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Υποχωρεί από τα δυτικά η κακοκαιρία - Τι καιρό θα έχουμε την Πρωτοχρονιά

Τομ Κρουζ: Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

Τραμπ: Fake news τα περιοδικά μόδας αφού σνόμπαραν την... καλύτερη Πρώτη Κυρία! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης