Τομ Κρουζ: Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

Τομ Κρουζ: Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

Μετά το viral ξέσπασμά του, επιστρατεύει κάθε μέσο ώστε το «Mission: Impossible 7» να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα

tom_cruise
Ο Τομ Κρουζ σκοπεύει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» σε ένα στούντιο «οχυρό» κατά του κορωνοϊού, το οποίο έχει ξεκινήσει να δημιουργεί σε μία πρώην στρατιωτική βάση στη Βρετανία.

Συμφωνα με τη Sun, ο 58χρονος ηθοποιός και παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα ότι έχει μυστική ερωτική σχέση με την 38χρονη συμπρωταγωνίστριά του Χέιλι Άτγουελ, ξοδεύει εκατομμύρια προκειμένου οι εγκαταστάσεις να μετατραπούν σε ένα τεχνολογικά άρτιο στούντιο.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας αναφέρουν ότι ο σταρ είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου φιλμ σύντομα, χωρίς περαιτέρω δαπανηρές διακοπές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Tom Cruise warns Mission Impossible crew they’re ‘f***ing gone’ if they break Covid rules on set


Η παραγωγή θα μεταφερθεί στην άλλοτε top secret στρατιωτική βάση Λόνγκρος στο Σάρεϊ (όπου σχεδιάζονταν κάποτε τεθωρακισμένα) από το Λίβσντεν στο Χερτς, όπου πριν από μερικές μέρες ο σταρ είχε ξεσπάσει σε μέλη του συνεργείου, κατσαδιάζοντάς τα άγρια επειδή δεν κρατούσαν αποστάσεις μεταξύ τους.

Κλείσιμο
Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ο σταρ ακούγεται να φωνάζει και να βρίζει, απειλώντας του εργαζόμενους που παραβίασαν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού με απολύσεις, αν τους έβλεπε ξανά να κάνουν το ίδιο λάθος.

Σύμφωνα με τη Sun, στον απόηχο αυτού του viral ξεσπάσματος αλλά και της γενικότερης έντασης που δημιουργήθηκε, πέντε άτομα παραιτήθηκαν από τη θέση τους.

Οι περασμένοι μήνες ήταν ιδιαίτερα αγχωτικοί για τον σταρ του κινηματογράφου, δεδομένου ότι τα γυρίσματα του MI7 διακόπηκαν δύο φορές στην Ιταλία εξαιτίας της πανδημίας. Πλέον το φιλμ έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Κρουζ επιστρατεύει κάθε μέσο για να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η στενή σχέση που πιστεύεται ότι έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον πρωταγωνιστή της ταινίας και της κατά 20 χρόνια νεότερης  ηθοποιού που παίζει στο πλευρό του, είναι ενδεχομένως κάτι που του δίνει δύναμη και ομορφαίνει τη ζωή του τους τελευταίους δύσκολους μήνες.

«Έκαναν κλικ από την πρώτη κιόλας μέρα. Το lockdown και όλες οι δυσκολίες που πέρασαν εξαιτίας του, τους έφεραν πιο κοντά. Συναντιούνται μετά τα γυρίσματα και εκείνη έχει επισκεφθεί το σπίτι του στο Λονδίνο. Τα πάνε τέλεια και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι», ανέφερε στην Sun πηγή από την παραγωγή.



Ειδήσεις σήμερα

Τραμπ: Fake news τα περιοδικά μόδας αφού σνόμπαραν την... καλύτερη Πρώτη Κυρία! 

Δεύτερη μέρα εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού - Ποιοι εμβολιάζονται σήμερα

Πόσο καλύπτει το εμβόλιο τον μεταλλαγμένο ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης