Σερβία: Λάθος απάντηση για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ σε τηλεπαιχνίδι (βίντεο)

Σερβία: Λάθος απάντηση για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ σε τηλεπαιχνίδι (βίντεο)

Το «Πιάσε με αν μπορείς» είναι ένα από τα αγαπημένα σόου στο κρατικό κανάλι της Σερβίας RTS 1 και η ερώτηση αφορούσε το κοινό γραμμα στα αρχικά των δύο Δικεφάλων με τους παίκτες να τα κάνουν... θάλασσα

PiaseMe
Κάθε Παρασκευή βράδυ χιλιάδες Σέρβοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και την περασμένη Παρασκευή οι ερωτήσεις είχαν έντονο χρώμα Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι συμμετέχουν 4 παίκτες στους οποίους γίνονται 6 ερωτήσεις σε διάστημα 30 δευτερολέπτων και όσες σωστές απαντήσεις δώσουν, τόσες θέσεις μετακινούνται προς τα μπροστά (κυνηγώντας ουσιαστικά τον παίκτη που είναι μπροστά τους).

Στη διάρκεια του παιχνιδιού λοιπό ο παίκτης με τα μπλε Εμίλ Ίκονιτς βρήκε τις 5 από τις 6 απαντήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια Κριστίνα Ραντένκοβιτς. Κι η μοναδική που δεν απάντησε ήταν η εξής: «Τι σημαίνει το κοινό γράμμα στα αρχικά των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ».

Ο Ίκονιτς έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό ποσό, με τον αντίπαλο του με τα πράσινα Μίλαν Ράντιτς να παρεμβαίνει και να απαντά «Σολούν» (Θεσσαλονίκη), προκαλώντας την αντίδράση της παρουσιάστριας...

«Το κοινό τους γράμμα είναι το Κ... Όχι το Σ... Και το Κ στα αρχικά σημαίνει Κωνσταντινούπολη».

Δείτε το σκηνικό από το 34'36'' έως το 35'20'' στο βίντεο που ακολουθεί.

Stigni me ako znaš //sezona 02// 11. emisija
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης