Κορωνοϊός: Θετικός για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες ο Ντελόρ της Μονπελιέ!

Κορωνοϊός: Θετικός για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες ο Ντελόρ της Μονπελιέ!

Δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Άντι Ντελόρ της Μονπελιέ - Ο άσος της γαλλικής ομάδας είχε χάσει την έναρξη της φετινής σεζόν, ενώ και τον Οκτώβριο είχε βρεθεί πάλι θετικός, αλλά οπως αποδείχθηκε είχε γίνει λάθος

delort
Δεν τον αφήνει σε ησυχία τον Αλγερινό διεθνή ο Covid-19, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως θα χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες, ξανά μέσα σε διάστημα ελάχιστων μηνών.

Φαίνεται πως αυτή είναι και η πιο δύσκολη από τις δύο φορές για τον Ντελόρ, ο οποίος έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Είχα συμπτώματα από την Δευτέρα. Νιώθω πολλή μεγάλη κούραση. Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες. Οπότε θα είμαι εκτός από το ματς με την Παρί. Μου λείπει ακόμη περισσότερο ο Παρέδες. Να προσέχετε».

Αναφορικά με την πρώτη φορά είχε βγει θετικός στα τέλη του περασμένου Αυγούστου (19/08), ενώ είχε συμπεριληφθεί σε ιατρικό ανακοινωθέν της Μονπελιέ και στις 16/10 κατά το οποίο ήταν ανάμεσα στους οκτώ θετικούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ο σύλλογος είχε προχωρήσει σε δεύτερη δειγματοληψία, κατά την οποία είχε βγει αρνητικός.

Όσον αφορά τον Λεάντρο Παρέδες της Παρί Σεν Ζερμέν, ο παραγωγικός Αλγερινός στράικερ (6 γκολ και 4 ασίστ ήδη στην φετινή σεζόν στην Ligue 1) έκανε ξεχωριστή αναφορά μιας και δεν θα τον αντιμετωπίσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο σε ένα «ραντεβού» που θα ήταν το πρώτο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πως ο Αργεντινός το... παίζει σωματοφύλακας του Νέιμαρ.

«Είναι τρομερό το πως μιλάει. Είναι τρομερός, αλλά δεν είναι Νέιμαρ ή Μπαπέ. Όταν είχαμε παίξει με την Παρί στην έδρα μας ο Παρέδες και ο Νέιμαρ αντάλλαζαν πάσες για να μας πικάρουν. Είχαμε μια θερμή ανταλλαγή με τον Νέιμαρ και τότε ήρθε ο Παρέδες σαν να ήταν ο σωματοφύλακάς του, αρχίζοντας να προσβάλλει τους πάντες», είχε πει για το παιχνίδι στις 7 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση στην πληρωμή τους – Όσα πρέπει να ξέρετε

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ένα κοριτσάκι 2,5 ετών από κατανάλωση φαρμάκων

Απίστευτο! Η πιο τρελή λοταρία στη Νότια Αφρική - «Στημένη» η κλήρωση;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης