Τσάμπιονς Λιγκ: Η στιγμή της έντασης στο «Ολντ Τράφορντ», τα λάθη του VAR και η επική αντίδραση του διαιτητή (βίντεο)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η στιγμή της έντασης στο «Ολντ Τράφορντ», τα λάθη του VAR και η επική αντίδραση του διαιτητή (βίντεο)

Άναψαν τα αίματα στο «Ολντ Τράφορντ» κατά το ντέρμπι της δεύτερης ημέρας της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, με τον διαιτητή της συνάντησης να χαρίζει μια επική αντίδραση όταν κατάλαβε πως οι ποδοσφαιριστές κοκορομαχούν για μια κουτουλιά στον... αέρα

fred-manutd-arthro
Στο ματς της Τετάρτης (02/12) οι πρωταθλητές Γαλλίας και περσινοί φιναλίστ του UCL ήταν οι μεγάλοι νικητές μιας και έφτασαν σε σπουδαία επικράτηση με σκορ 3-1 στην έδρα της ομάδας του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον δρόμο να ανοίγει σχεδόν διάπλατα μπροστά τους μετά την αποβολή του Φρεντ στο 70ο λεπτό. Ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πρωταγωνίστησε και σε μια φάση στα μισά του πρώτου μέρους έχοντας έρθει κεφάλι-κεφάλι με τον Λεάντρο Παρέδες, ο οποίος από την πλευρά του προσπάθησε να εκμαιεύσει την αποβολή του αντιπάλου του πέφτοντας στο χορτάρι.

Με την πτώση του Αργεντινού στο έδαφος δημιουργήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο πλευρών, πριν μεταξύ άλλων αναλάβει ρόλο πυροσβέστη ο Νέιμαρ απομονώνοντας τον Φρεντ από τους υπόλοιπους Παριζιάνους. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ντάνιελ Ορσάτο, ο οποίος με το που διασφάλισε πως οι παίκτες δεν θα πιαστούν στα χέρια πήγε στην πλαϊνή οθόνη του VAR για να εξετάσει την φάση, παίρνοντας αμέσως την απόφασή του. Όπως φαίνεται και από τα τηλεοπτικά πλάνα, ο Ορσάτο... ειρωνεύτηκε τους ποδοσφαιριστές για το θέμα που δημιούργησαν «από το τίποτα» βγάζοντας με συνοπτικές διαδικασίες την κάρτα στον Φρεντ για την κίνηση που δεδομένα έκανε προς τον Παρέδες.

Ολόκληρη η επίμαχη φάση:


Πειστικός, ωστόσο, δεν ήταν, με τους δύο παίκτες να συνεχίζουν την κόντρα τους και στην συνέχεια με σκληρά μαρκαρίσματα ο ένας στον άλλο. Παράδειγμα αυτό του 37ου λεπτού όπου κάλλιστα θα μπορούσε να αποβληθεί ο Βραζιλιάνος, αλλά αντ’ αυτού αντίκρισε την κίτρινη ο Αργεντινός της Παρί -σε μια φάση που δεν μπορεί βάσει κανονισμών να εξεταστεί από τον VAR για δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού ο «νομοθέτης» έχει ορίσει πως οι διαιτητές μπορούν να εξετάσουν μόνο παραβάσεις για απευθείας κόκκινη. Τελικά, ο Φρεντ αποβλήθηκε για νεό μαρκάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια φάση που δεν εξετάστηκε σωστά από τον VAR μιας και θα μπορούσε να είχε γλιτώσει την κίτρινη, την οποία κανονικά έπρεπε να έχει δει από νωρίτερα.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης