Μουρίνιο: «Πλέον δεν είμαι ο Special One αλλά ο... Experienced One»

Μουρίνιο: «Πλέον δεν είμαι ο Special One αλλά ο... Experienced One»

«Experienced One» θα πρέπει να θεωρείται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, αλλάζοντας παράλληλα το γνωστό σε όλους παρατσούκλι του «Special One»

Mourinho_mk
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, μίλησε στην «Tencent Sports» για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την προπονητική του καριέρα τονίζοντας πως πλέον αυτοχαρακτηρίζεται «The Experienced One​».

Αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο το «Special One», το οποίο το συνόδευε έως τώρα από το 2004, όταν έφτασε στο Λονδίνο για πρώτη φορά, ερχόμενος από την Πόρτο.

«"The Experienced One". Είμαι πολύ έμπειρος πλέον. Βασικά, ό,τι μου συμβαίνει στο ποδόσφαιρο τώρα, είναι ένα deja vu, είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να είσαι σε μια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, όπως η δουλειά του ποδοσφαιριστή. Ένας 40χρονος δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με έναν που είναι 20 ή 30 χρονών, εκτός αν είσαι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Στην προπονητική χρειάζεσαι απλά το μυαλό σου. Ένα μείγμα εμπειριών και γνώσεων μπορεί μόνο να σε κάνει καλύτερο», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Κέιν και Σον στην επίθεση αλλά και για την επιστροφή του Μπέιλ.

«Νομίζω ότι όλα αρχίζουν από τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Είναι καλοί φίλοι, τους αρέσει να παίζουν μαζί. Θέλουν απλά να κερδίζουν και να παίζουν καλά, δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους. Ο Σον είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής, του αρέσει να παίζει στους κενούς χώρους και ο Χάρι είναι καταπληκτικός με τη μπάλα στο πόδια, ενώ όταν γυρνάει να την πάρει από πίσω δείχνει ότι έχει μεγάλη ποιότητα.

Ο Μπέιλ πρέπει να μη νιώθει καθόλου πίεση, να μη βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν τόσα χρόνια. Είναι ώρα για σταθερότητα και ηρεμία. Πρέπει να δουλέψει σκληρά και να το πάει βήμα-βήμα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπόλονι: «Χρειάζομαι χρόνο για να αποβάλουμε τα προβληματικά στοιχεία»

Βαλμπουενά: Θλάση και 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης

Η «ανάκριση» του Βιεϊρίνια από την Κ12 του ΠΑΟΚ: «Η χειρότερη στιγμή όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης