Serie A, Ουντινέζε-Μίλαν 1-2: Μαγεία Ζλάταν! - Δείτε τα γκολ

Serie A, Ουντινέζε-Μίλαν 1-2: Μαγεία Ζλάταν! - Δείτε τα γκολ

Με μία ασίστ και ένα γκολ με ανάποδο βολέ ο Ζλάταν κράτησε στην κορυφή τη Μίλαν η οποία μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στη Serie A

zlatannn
Αυτήν την περίοδο δεν ζούμε ούτε στον αστερισμό του Μέσι, ούτε σε αυτόν του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ζούμε στον αστερισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Στα 39 του έχει πάρει από το χεράκι μια διαλυμένη Μίλαν και την κρατάει στην κορυφή της Serie A. Kαι μπορεί το 3-3 με τη Ρόμα να χάλασε το νικηφόρο σερί στο ιταλικό πρωτάθλημα (οι ροσονέρι είχαν το 4/4), αλλά ο Ζλάταν επέστρεψε στο ματς με την Ουντινέζε.



Και προσπάθησε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Στο 18' ο Ζλάταν κατέβασε την μπάλα με μαγικό τρόπο την έστρωσε στον Κεσιέ ο οποίος με «κεραυνό» την έστειλε στον ουρανό των διχτυών του Μούσο.

Ομως η Ουντινέζε βρήκε γκολ στο 48' με τον Ντε Πολ (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι) και η Μίλαν φλέρταρε με δεύτερη σερί γκολ στο πρωτάθλημα.

Οσο υπάρχει Ζλάταν όμως... Ο Ιμπραΐμοβιτς όχι μόνο σκόραρε το γκολ της νίκης στο 83' αλλά το έκανε και με ανάποδο βολέ (!). Ο Σουηδός έφτασε τα 7 γκολ στην Serie A σε έξι ματς και τα 8 την φετινή σεζόν (έχει και 2 ασίστ).

Κλείσιμο
Με αυτή τη νίκη η Μίλαν παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία και φυσικά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σον Κόνερι: Οι τελευταίες φωτογραφίες ενός θρύλου

Συγκλονίζει νοσηλεύτρια στις Σέρρες - Ασθενής με κομμάτιασε: «Μη με διασωληνώσετε, θα αναπνέω καλύτερα»

Κορωνοϊός: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Θεσσαλονίκη έθεσε σε εφαρμογή ο Κικίλιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης