Ο Σόλσκιερ κάλυψε τον Γκρίνγουντ

Κριτική στην εθνική Αγγλίας και έμμεσα στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άσκησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την επιλογή του να πάρει στην αποστολή τον Μέισον Γκρίνγουντ

Sols_Gr
Χρειαζόταν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις ο Γκρίνγουντ και ο Σάουθγκεϊτ τον επέλεξε για τους αγώνες της Αγγλίας στο Nations League και αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Σόλσκιερ.

Δε δίστασε, μάλιστα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για αυτή την εξέλιξη και για το γεγονός ότι γύρισε πίσω κακήν κακώς λίγο πριν την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η προσπάθεια του Άγγλου τεχνικού να μην επιτρέψει το ταξίδι του Γκρίνγουντ με την εθνική της χώρας του ήταν έντονη χωρίς να καταφέρει να ανατρέψει το γεγονός. Ήταν ανάγκη να παραμείνει εκτός γηπέδων μετά τη συνεχή παρουσία του 18χρονου με τους «κόκκινους διαβόλους» και η εθνική θα παρέτεινε την κούραση που είχε ήδη από όλη τη χρονιά.

«Προσπάθησα πολύ να τον ξεκουράσω αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος επίσημα αιτήθηκε να εξαιρεθεί για να μην πάρει χρόνο για ξεκούραση. Κάναμε τα πάντα για να τον προστατέψουμε και θα συνεχίσω να τον βοηθάω. Ξέρω ότι όταν επιστρέψει στη ρουτίνα του και την ομάδα, θα είναι μια χαρά», επεσήμανε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή:www.sport-fm.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ στα play off

Αρμάντ Ντουπλάντις: Ο νέος «Μπούμπκα» είναι από τη Σουηδία - Δείτε βίντεο

Τότεναμ: Πετάνε για Λονδίνο Μπέιλ και Ρεγκιλόν

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ματέους Ρέις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης