Στην Ελλάδα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Γιαν Εμβιλά για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό
Tα τυπικά απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό.
Ο 30χρονος χαφ προσγειώθηκε λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) στο «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του ερυθρόλευκο συμβόλαιο, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν.
Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συνεργασία διάρκειας 2+1 χρόνια με τις απολαβές του παίκτες να αγγίζουν τα 1.700.000 ευρώ το χρόνο!
Φυσικά θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα