Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στον εθνικό κήπο - Δείτε φωτογραφίες

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στον εθνικό κήπο - Δείτε φωτογραφίες

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του μωρό - Θα γεννηθεί τα Χριστούγεννα και πλέον μετρούν αντίστροφα για την στιγμή που θα το κρατήσουν αγκαλιά

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kikilias-mpalatsinou_2
Οταν πέρυσι την άνοιξη, λίγο πριν από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού απαντούσε στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, περιοριζόταν στα εξής: «Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

Τώρα πλέον και αφού έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο έγγαμου βίου, περιμένουν σε περίπου τρεις μήνες το μωράκι τους. Ενα αγοράκι, το οποίο θα γεννηθεί κοντά στα Χριστούγεννα και θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Οι φίλοι και συγγενείς που τους συναντούν βλέπουν στο βλέμμα και των δύο μια ανείπωτη χαρά κι έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό: «Αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μέσα σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για όλους μας ο Θεός μάς έστειλε ένα δώρο ζωής». Και όντως, το τελευταίο διάστημα είναι -για όλους μας- δύσκολο και απαιτητικό.
kikilias-mpalatsinou___9_

Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία η Τζένη είχε να διαχειριστεί πολλά θέματα. Την υγεία της μητέρας της, η οποία βγήκε νικήτρια μετά από πολύμηνη μάχη, αλλά και το ατύχημα της μεγαλύτερης κόρης της, της Αμαλίας, η οποία ζει και εργάζεται στην Αμερική. Αναγκάστηκε, μάλιστα, να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ σε πολύ δύσκολες συνθήκες ώστε να είναι δίπλα της και να τη φροντίσει. Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα έπρεπε να είναι δυνατή και υποστηρικτική δίπλα στον άνθρωπό της, τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, στις καθημερινές μάχες που έδινε και δίνει για την τεράστια υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε. Ηρεμη και ψύχραιμη, ήταν διακριτικά αλλά ουσιαστικά κοντά στους δικούς της ανθρώπους.

Το καλοκαίρι η Τζένη κατάφερε να ξεκλέψει μερικές ημέρες και να επισκεφτεί την αγαπημένη της Πάτμο μαζί με τα παιδιά της, ώστε να μην προδώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά και να καταφέρει να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί για λίγο. Οι διακοπές της μαζί με τον Βασίλη ήταν συνολικά για πέντε ημέρες, και αυτές σπαστά. Στις 15 Αυγούστου επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα. Η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν τους επέτρεπε να κρατήσουν περισσότερο κρυφό το μυστικό τους κι έτσι αποφάσισαν να ανακοινώσουν οι ίδιοι το ευτυχές γεγονός.
kikilias-mpalatsinou___1_
Κλείσιμο

Το ζευγάρι δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης. Η Τζένη έλαβε και λαμβάνει καθημερινά δεκάδες συγκινητικά μηνύματα από γυναίκες και μητέρες όλων των ηλικιών. Εδωσε επίσης ελπίδα σε γυναίκες που μετά από μια ηλικία αποθαρρύνονται και διστάζουν στη σκέψη μιας εγκυμοσύνης.

Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία των γνωστών τρολ που ακόμη και σε στιγμές τόσο ανθρώπινες και ευαίσθητες δεν χάνουν την ευκαιρία να κανιβαλίσουν. Αυτή τη φορά σχολίασαν το γεγονός ότι η Τζένη βιώνει τη μητρότητα σε ηλικία που οι ίδιοι δεν εγκρίνουν. Πολύ γρήγορα, ωστόσο, οδηγήθηκαν σε άτακτη υποχώρηση από την πληθώρα επώνυμων και ανώνυμων χρηστών του Διαδικτύου που τους απομόνωσαν και βγήκαν μπροστά υπερασπιζόμενοι το αυτονόητο.
kikilias-mpalatsinou___2_
Εχοντας συμπληρώσει ήδη έναν χρόνο έγγαμου βίου, το ζευγάρι διατηρεί το χαμηλό προφίλ που καλλιέργησε από το ξεκίνημα της σχέσης τους

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να απαντήσουν. Είναι και οι δυο τους δημόσια πρόσωπα επί σειρά ετών, γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της δημόσιας ζωής και είναι αμφότεροι συμφιλιωμένοι με το γεγονός ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη εξ αποστάσεως, την οποία πολλές φορές δημοσιοποιεί με έντονο τρόπο χωρίς να γνωρίζει καταστάσεις, χωρίς να εμβαθύνει... Η δε Τζένη, που βρέθηκε στο επίκεντρο αυτού του διαδικτυακού κυκλώνα, ακολούθησε για μία ακόμη φορά τη δική της πάγια τακτική: να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μην απαντά σε κακεντρεχή σχόλια.
kikilias-mpalatsinou___3_
Την ευτυχία του ζευγαριού θα συμπληρώσει σύντομα ο «Κικίλιας junior,» όπως τον αποκάλεσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Εξάλλου, από τα πρώτα της βήματα μέχρι τώρα, στον πρωταθλητισμό, στη μόδα, στον επιχειρηματικό στίβο, στο τηλεοπτικό γυαλί ως παρουσιάστρια, αλλά και ως δημόσιο πρόσωπο εν γένει, απέδειξε έμπρακτα -πέρα από την προσωπική της εξέλιξη- ότι διαθέτει και τη δύναμη ως προσωπικότητα να ξεπερνά κάθε σκόπελο και να σβήνει κάθε ταμπέλα που προσπαθούν κατά καιρούς κάποιοι να τοποθετήσουν δίπλα στο όνομά της.

Πρόσφατα είχε εξομολογηθεί: «Αυτό το διάστημα, όλους πιστεύω μας έχει διδάξει -εμένα, πάντως, σίγουρα- ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς, να είμαστε επικεντρωμένοι στην ουσία της ζωής και να εστιάζουμε στην αισιόδοξη πλευρά της, στο φως. Το καλό σε ανταμείβει πάντα με καλό. Ακολουθώ τον δρόμο της ζωής μου με οδηγό την ψυχή μου, το ένστικτό μου, τα συναισθήματά μου, το μέσα μου, με τα θέλω μου και όχι τα πρέπει των άλλων».
kikilias-mpalatsinou___4_

Είναι γνωστό ότι τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας είναι άνθρωποι πολύ δοτικοί και προστατευτικοί με την οικογένειά τους, τους φίλους και τους συνεργάτες τους. Οπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η Τζένη σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: «Προχωρώντας στη ζωή οφείλεις στον εαυτό σου, στα παιδιά σου, στους ανθρώπους σου, στους φίλους καρδιάς που σε αγαπούν και αγαπάς -για σένα, όχι για τη δημόσια εικόνα- να είσαι δοτικός, ουσιαστικός, να σε προστατεύεις και να τους προστατεύεις με την αλήθεια σου. Στο τέλος, ο καλός μας εαυτός, η αλήθεια μας κυριαρχεί, κερδίζει, μας προστατεύει». Φυσικά, τα παιδιά της Τζένης γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της από την αρχή, είναι πολύ χαρούμενα για το γεγονός και ανυπομονούν κι αυτά για τον ερχομό του μωρού.
kikilias-mpalatsinou___5_
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν τις σύντομες, αναζωογονητικές βόλτες τους στον Εθνικό Κήπο, αφού με το φορτωμένο τους πρόγραμμα αυτές οι στιγμές είναι αληθινά πολύτιμες. Μαζί τους και η Lucky, το αγαπηµένο τους Τζακ Ράσελ

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν πραγματοποιεί κοσμικές εμφανίσεις, αλλά προτιμά πιο ήσυχες επιλογές, όπως θεατρικές παραστάσεις, φαγητό στο σπίτι τους με καλούς φίλους και επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συνεργατών. Αλλωστε, η Τζένη ποτέ δεν ήταν ο τύπος της γυναίκας που κυνηγά τις λεζάντες στα περιοδικά. Αν και έχει αρκετές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, αγαπά τη μαγειρική και φροντίζει η ίδια για τη διακόσμηση του σπιτιού τους, το οποίο απολαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία.

Παρέα με τη Lucky, το αγαπημένο τους Τζακ Ράσελ, αλλά και με τον Apollo, το καφέ Λαμπραντόρ που έκανε δώρο ο Βασίλης Κικίλιας στον γιο της Τζένης, Μάξιμο, κάνουν περιπάτους στον Εθνικό Κήπο και μικρές βόλτες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλλωστε λόγω του δύσκολου προγράμματός τους δεν έχουν τη δυνατότητα να περνούν πολύ χρόνο μαζί, οπότε ο ελεύθερος χρόνος όταν βρίσκεται είναι πολύτιμος.
kikilias-mpalatsinou___6_

Οι επόμενοι μήνες για τον Βασίλη και την Τζένη, παρά την απαιτητική καθημερινότητα, ειδικά του υπουργού Υγείας, θα αποτελέσουν ένα διάστημα γλυκιάς αναμονής για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ολα θα γίνουν ήρεμα και με τη διακριτικότητα που τους χαρακτηρίζει από την αρχή του έγγαμου βίου τους μέχρι και σήμερα, η οποία αποσκοπεί σε έναν και μοναδικό σκοπό: να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή όσο μπορούν πιο... προσωπική.
kikilias-mpalatsinou___7_
kikilias-mpalatsinou___8_


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα!

ΗΠΑ: Με δέκα μονάδες προηγείται ο Μπάιντεν έναντι του Τραμπ

Αυτό είναι το σχέδιο της Αστυνομίας για τη θωράκιση του Έβρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK