Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του πήγε στο γήπεδο με τη φανέλα του μπαμπά - Δείτε βίντεο
Ο Λίαμ και η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρέθηκαν για πρώτη φορά στην «φούσκα» του Ορλάντο
Στη «φούσκα» του Ορλάντο βρέθηκε η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με τον γιο τους, οι οποίοι παρακολούθησαν δια ζώσης το Game 1 των ημιτελικών της Ανατολής.
Δεν ξέρουμε αν ο μικρός Λίαμ και η Μαράια απέσπασαν τόσο πολύ την προσοχή του Γιάννη στο ματς με αποτέλεσμα να κινηθεί σε... ρηχά επίπεδα (6/12 δίποντα, 4/12 βολές) αλλά σίγουρα έκλεψε την παράσταση!
Δείτε τον γιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να φοράει τη φανέλα του διάσημου μπαμπά του!
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.