Το ντεμπούτο Τσιμίκα με τη Λίβερπουλ και η ικανοποίηση του Κλοπ

Το ντεμπούτο Τσιμίκα με τη Λίβερπουλ και η ικανοποίηση του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον Κώστα Τσιμίκα στο ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ, εστίασε στην ταχύτητα και την αυτοπεποίθησή του, ενώ ο Έλληνας άσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρθενική του εμφάνιση με τους κόκκινους

Tsimi
Η ώρα για το ντεμπούτο του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ έφτασε και ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε για 45 λεπτά στη φιλική τριάρα επί της Στουτγκάρδης, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον Γιούργκεν Κλοπ.

Μπορεί να ξεκίνησε μουδιασμένα το β' ημίχρονο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την «έκρηξη» του Τζέιμς Μίλνερ για μια λανθασμένη πάσα, αλλά το τελικό πρόσημο της εμφάνισής του ήταν θετικό, με τον Γερμανό coach να δηλώνει ικανοποιημένος από όσα είδε μετά το ματς.

«Τα πήγε καλά, πολύ καλά. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης, προφανώς και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση όπως θα ακούσετε και από τη δική του συνέντευξη. Αλλά είναι πολύ καλός παίκτης και τα πήγε μια χαρά. Φυσικά, η νέα του πρόκληση είναι να συνηθίσει όσα κάνουμε στην άμυνα. Θα πάρει χρόνο, αναμφίβολα. Όταν, όμως, έχει τη μπάλα στα πόδια, δεν είναι τόσο άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο 24χρονος αμυντικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του καναλιού της Λίβερπουλ (Δείτε το βίντεο εδώ):

Για το ντεμπούτο του: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, τώρα πρέπει να δουλέψω για να παίξω περισσότερο στα ματς πρωταθλήματος και θέλω να είμαι έτοιμος για τα πάντα. Ήταν μια καλή εμφάνιση. Κάναμε όλα όσα δοκιμάσαμε στην προπόνηση αυτές τις μέρες, όσα ήθελε ο προπονητής μας. Νικήσαμε και τώρα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό του Communith Shield κόντρα στην Άρσεναλ στις 29 Αυγούστου».

Για το πώς κύλησαν οι πρώτες μέρες προσαρμογής στην ομάδα: «Πολύ δύσκολα, οι προπονήσεις ειδικά, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά και να είμαι έτοιμος. Όλοι οι παίκτες με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, με βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να κάνω το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο, να τα δώσω όλα και όλοι μας ελπίζουμε για το καλύτερο. Όλα τα φιλικά είναι δύσκολα. Το βασικό κομμάτι είναι να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, για αυτό πάνω από όλα, προσπαθώ να τρέχω πολύ και να παίζω σκληρά. Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, ακόμα και στα φιλικά ματς ενόψει των επίσημων. Θέλω να αρχίσει η νέα σεζόν. Ανυπομονώ για αυτό και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Ντροπή για τον Μαγκουάιρ»: Πρωταγωνιστής ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στα βρετανικά πρωτοσέλιδα

Η Σεβίλλη έγραψε ιστορία με το 6 στα 6 σε τελικό Europa League: Τα δάκρυα, οι πανηγυρισμοί και οι... βόμβες

Στη φυλακή για 32 μήνες καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο αφού του έδωσε κοκαΐνη και αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης