Προσφυγή Ξάνθης - Απόλλωνα κατά της ΕΠΟ: Την Δευτέρα η εκδίκαση για το μπαράζ
Ορίστηκε για την Δευτέρα η εκδίκαση της προσφυγής της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της απόφασης τηςΕΠΟ για τον ορισμό των μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όρισε την εκδίκαση της προσφυγής τηςΞάνθης και του Απόλλωνακατά της απόφασης για την διεξαγωγή του μπαράζ, την Δευτέρα 10/8.
Οι δύο ΠΑΕ, διαφωνούν με τον ορισμό του αγώνα και ζητούν να αγωνιστούν και οι δύο στη μεγάλη κατηγορίαχωρίς τον ορισμό μπαράζ. Πάντως, η πρόταση για Super League με 15 ομάδες δεν πέρασε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ πριν λίγες μέρες.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.