Super League 1: Επτά ΠΑΕ θέτουν προϋπόθεση για το πρωτάθλημα τηλεοπτική «στέγη» σε όλους

Super League 1: Επτά ΠΑΕ θέτουν προϋπόθεση για το πρωτάθλημα τηλεοπτική «στέγη» σε όλους

Οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο συμφώνησαν να μην υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 1 αν δεν εξασφαλίσουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική στέγη

paok0
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ και Παναιτωλικός συζήτησαν σήμερα το θέμα των τηλεοπτικών και αποφάσισαν από κοινού να μην εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη για όλες τις ΠΑΕ.

Μάλιστα κι οι 7 ΠΑΕ συμφώνησαν να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, χωρίς αδικίες και ανισότητες. Ομόφωνα αποφάσισαν και δεσμεύτηκαν πως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της Λίγκας.

Με αυτό τον τρόπο οι προαναφερθείσες ομάδες κατέστησαν σαφές πως επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα χωρίς ανισότητες, επιδιώκοντας να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, από την σεζόν 2021-22. Και αυτό αφορά ακόμη και τις ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλιστεί...

Σαφώς, μέσω αυτής της κίνησης, γίνεται σαφές ότι στόχος τους είναι να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2021-2022.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Μητσοτάκης: Απορρίπτουμε τις θεωρίες συνωμοσίας - Φοράμε όλοι μάσκα

Κορωνοϊός - Λάρισα: Επτά γιατροί θετικοί στον ιό στα δύο νοσοκομεία της πόλης

Έκρηξη στη Βηρυτό: Είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν μετακινηθεί το νιτρικό αμμώνιο «θα ανατινάξει όλη την πόλη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης