Ο Γουίλιαν είπε «όχι» σε νέα πρόταση ανανέωσης της Τσέλσι
Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τους φίλους της Τσέλσι, καθώς ο Γουίλιαν φέρεται πως απέρριψε την πρόταση που του έγινε, για ανανέωση του συμβολαίου του
Οπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος εξτρέμ, αρνήθηκε την τελευταία προσφορά των «μπλε».
Η διοίκηση της Τσέλσι, του πρόσφερε συμβόλαιο έως το 2022, ενώ ο παίκτης από την πλευρά του επιθυμεί τουλάχιστον ανανέωση συνεργασίας, για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα.
Ο Γουίλιαν, ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του και το προσεχές διάστημα οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν.
Πάντως, ο μάνατζερ του 31χρονου Βραζιλιάνου, δήλωσε πως υπάρχουν πέντε προτάσεις στα χέρια του για τον ποδοσφαιριστή και η μία από αυτές είναι η Αρσεναλ, η οποία του προσφέρει όσα επιθυμεί.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους