Έντονη είναι η πληροφόρηση των τελευταίων ωρών στη Γαλλία σύμφωνα με την οποία ο Μαξ Γκραντέλ της Τουλούζ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό
Πολύ κοντά στον Μαξ Γκραντέλ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα γαλλικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για τον 32χρονο Ιβοριανό εξτρέμ της Τουλούζ (η οποία έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος) που απασχολεί τους «ερυθρολεύκους» εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά πλέον η υπόθεση φαίνεται να έχει προχωρήσει.
Οι Γάλλοι συνάδελφοι «προχωρούν» πολύ την υπόθεση, τονίζοντας ότι ο άσος της ομάδας του Ευθύμη Κουλούρη «κατευθύνεται» πια στην ομάδα του Πειραιά.
Τα ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας είναι δεδομένο και μένει να φανεί αν όντως η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη, όσο παρουσιάζεται.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»