Ολυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού ο Χασάν, «τρέχει» για τον τελικό του Κυπέλλου
Ο Αχμέντ Χασάνέχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού με την παρουσία του στον τελικό με την ΑΕΚ (26/7) να είναι αμφίβολη
Το ματς τουΟλυμπιακού με τον ΟΦΗ έφερε προβλήματα, στους «ερυθρόλευκους».
Ο Αχμέντ Χασάν, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ», υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, όπως έδειξαν οι απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Ετσι, ο Αιγύπτιος μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας με σκοπό να είναι έτοιμος στις 26/7 όταν κι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, με σκοπό να κατακτήσει το Κύπελλο και το νταμπλ.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»