Η ΑΕΚ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Ματίας Νάνι και σύντομα θα φτάσει στην Αθήνα για να υπογράψει με την Ενωση, καθώς την Τρίτη (30/06) θα αποτελέσει παρελθόν από την Κόρδοβα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του «Grupolaprovincia.com».
«Ο Αμυντικός Ματίας Νάνι που έχει περάσει από την Ρόμα στην Ιταλία, τελειώνει την Τρίτη από την Κόρδοβα και θα αποτελέσει ενίσχυση για την ΑΕΚ στην ελληνική Super League», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.
Ο 22χρονος Αργεντινός στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα και τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Σεντράλ Κόρδοβα, έχει καταγράψει 19 συμμετοχές, έχοντας και 1 ασίστ. Το καλοκαίρι, ο Νάνι μένει ελεύθερος από τη Ρόμα μετά από τρία χρόνια στους Ρωμαίους, και όπως ανέφερε και πριν από λίγες ημέρες, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντι Μάρτζιο, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα μαζί του για να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο τη νέα σεζόν.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας