Παναθηναϊκός: Αποχωρεί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζαχίντ
Νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου ενδέχεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ, αφού λήγει ο δανεισμός του στους «πράσινους» από τον ΑΠΟΕΛ
Ο Γκίας Ζαχίντ αναμένεται να αποχωρήσει νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου από τονΠαναθηναϊκό, όταν και εκπνέει ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ.
Ο ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στους «πράσινους» τη νέα χρονιά μιας και δεν υπάρχει διάθεση να πληρωθεί η ρήτρα ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, συζητάει με την ομάδα να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του παίκτη έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να συμφωνηθεί η αποχώρηση του από την Ελλάδα αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αυτό θα συμβεί γιατί ο ποδοσφαιριστής πρέπει να πάρει και κάποιες μέρες άδεια προτού επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.