Bundesliga, Φορτούνα – Χόφενχαϊμ 2-2: Ισοπαλία που δεν εξυπηρετεί κανέναν

Bundesliga, Φορτούνα – Χόφενχαϊμ 2-2: Ισοπαλία που δεν εξυπηρετεί κανέναν

Ισοπαλία που δεν αρέσει σε καμία εκ των Φορτούνα και Χόφενχαϊμ το συναρπαστικό 2-2 στο Ντίσελντορφ για την 30η αγωνιστική της Bundesliga

fortuna-hoffenheim_0
Η Φορτούνα Ντίσελντορφ παλεύει για να «ξεκολλήσει» από την θέση των πλέι άουτ και η Χόφενχαϊμ δίνει μάχη με την Βόλφσμπουργκ για την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης περιόδου. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, το συναρπαστικό μεταξύ τους 2-2 δεν άρεσε σε καμία.

Απίθανο το πρώτο εικοσάλεπτο, που είχε τρία γκολ (το ένα ακυρωθέν μέσω VAR) και μια αποβολή, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα μόλις στο ένατο λεπτό, όταν ο αρχηγός της Χόφενχαϊμ, Μπέντζαμιν Χίμπνερ, αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε στο πρόσωπο αντίπαλο, στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση σε ένα κόρνερ.

Νωρίτερα (5'), οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ρούβεν Χένινγκς, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με κοντινό σουτ του Μινάς Νταμπούρ (16'), ύστερα από ασταθή απόκρουση του Καστενμάιερ.

Δύο λεπτά αργότερα, η Φορτούνα πανηγύρισε και δεύτερο γκολ του Χένινγκς, το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ, αφού μέσω VAR ο διαιτητής έκρινε πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Κενάν Κάραμαν.

Παρ' ότι έπαιζε από πολύ νωρίς με δέκα, η Χόφενχαϊμ ήταν σταθερά ανταγωνιστική και, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με πολύ ωραίο πλασέ του Στίβεν Τσούμπερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από αντεπίθεση (61').

Η ομάδα του Άλφρεντ Σρόιντερ, όμως, δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» που θα της έδινε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την εξάδα, αφού ο Χένινγκς και πάλι, με πέναλτι που κέρδισε ο Τόμι από τον Νόρντβεϊτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 (77').

Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ούβε Ρέσλερ): Καστενμάιερ – Αϊχάν, Χόφμαν (66' Γκίσελμαν), Σούτνερ – Τσίμερμαν (66' Τσίμερ), Μπόντζεκ (66' Μοράλες), Τόμι, Στέγκερ, Μπερίσα (66' Οφόρι) – Κάραμαν (83' Κοβνάτσκι), Χένινγκς.

Χόφενχαϊμ (Άλφρεντ Σρόιντερ): Μπάουμαν – Νόρντβεϊτ, Πος (85' Μπογκάρντε), Χίμπνερ, Μπίτσακτσιτς – Ρούντι, Σαμασέκου, Σκοβ (85' Γκρίλιτς), Μπαουμγκάρτνερ (62' Μπεμπού), Τσούμπερ (62' Καντέραμπεκ) – Νταμπούρ (71' Κράμαριτς).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κιελίνι: «Ημουν κοντά σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Νοιάζομαι για τον Χάμες, ο Ζιντάν τον εκτιμάει»

ΝΒΑ: Καθημερινά τεστ κορονοϊού και ήχους από το 2Κ θα έχει η επιστροφή στην δράση

Μάικλ Τζόρνταν: Δωρεά-μαμούθ 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη μάχη κατά του ρατσισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης