Τσιγκρίνσκι: «Ευτυχώς είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα να παίζουμε χωρίς κόσμο»

Τσιγκρίνσκι: «Ευτυχώς είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα να παίζουμε χωρίς κόσμο»

Την εμπειρία που έχουν αποκομίσει οι παίκτες στην Ελλάδα να αγωνίζονται σε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών επικαλέστηκε ως… παρηγοριά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

tsigkrinski
Στενάχωρη -αλλά όχι και πρωτόγνωρη- συνθήκη χαρακτήρισε την απουσία κόσμου από τις εξέδρες ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Μιλώντας στο OPAP TV ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ο Ουκρανός σημείωσε ότι θα λείψει η υποστήριξη του κόσμου, ωστόσο τόνισε ότι οι παίκτες στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι στο να παίζουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά τ’ άλλα, μίλησε με σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι πάντα το συγκεκριμένο ματς είναι ντέρμπι, ενώ χαρακτήρισε αναγκαία τη σταθερότητα για να διεκδικηθούν οι στόχοι της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιγκρίνσκι

Για την επιστροφή στην δράση: «Επιτέλους γυρίσαμε στο να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Όσον αφορά στο παιχνίδι, νομίζω πως ξεχνάς πόσο χρόνο δεν ήσουν ενεργός. Οπότε για την αρχή δεν θα είναι το ίδιο, αλλά είναι μια φυσιολογική διαδικασία».

Για τα μέτρα ασφαλείας: «Δεν θα μας επηρεάσουν, αυτό είναι το πρωτόκολλο. Είναι κάτι φυσιολογικό για το δικό μας καλό, είναι σωστό να γίνει».

Για την απουσία του κόσμου: «Για τους οπαδούς φυσικά είναι πιο δύσκολο, επειδή πάντα είναι τεράστιο κίνητρο για τον παίκτη. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε την εμπειρία. Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να παίζουμε χωρίς κόσμο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι πάντα δύσκολα, επειδή είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και είναι ένα ντέρμπι, οπότε είναι πάντα δύσκολο, μιλώντας από την δικιά μου εμπειρία χρόνων και είναι πάντα σκληρά παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και όπως πάντα να εστιάσουμε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία».

Ο Τσιγκρίνσκι αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Για την δεύτερη θέση και το Champions League: «Ακόμα έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, έχουμε δέκα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι είναι φυσικά σημαντικό, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε πολύ σταθεροί και να έχουμε καλά αποτελέσματα και τελικά αυτό είναι πιο σημαντικό από ένα μεμονωμένο ματς».

Για το Κύπελλο: «Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά έχουμε τον ημιτελικό και νομίζω ότι ο πρώτος στόχος είναι να σκεφτόμαστε την ρεβάνς με τον Άρη. Πριν το Κύπελλο έχουμε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να πάμε βήμα-βήμα».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λεμπρον Τζέιμς για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νομίζατε ότι θα το βουλώσω; Μιλάω πιο δυνατά από ποτέ!

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα - Τραυματίστηκαν ο προπονητής και δύο παίκτες

Forbes: Δισεκατομμυριούχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και... πλουσιότερος από τον Λιονέλ Μέσι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης