Κορωνοϊός: Η Μίλαν διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με Κακά, Ανρί και… Alicia Keys

Κορωνοϊός: Η Μίλαν διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με Κακά, Ανρί και… Alicia Keys

Η Μίλαν ενισχύει το ιατρικό προσωπικό που δίνει μάχη κατά του Covid-19 με μια μεγάλη διαδικτυακή συναυλία, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τους Κακά, Τιερί Ανρί και καλλιτέχνες όπως η Alicia Keys

milan
«Από το Μιλάνο με αγάπη». Αυτός είναι ο τίτλος της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργανώνουν οι Ροσονέρι, καθώς και το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο εν μέσω κορωνοϊού.

Οι ιθύνοντες του κλαμπ, σε συνεργασία με την εταιρεία-κολοσσό στον τομέα των μουσικών events, Roc Nation, οργάνωσαν την εκδήλωση που θα προβληθεί διαδικτυακά το βράδυ της Κυριακής (3/5, 22:00) και η οποία θα περιέχει καλλιτεχνικά ονόματα παγκοσμίας φήμης.

Η Alicia Keys θα είναι ίσως η πιο σπουδαία παρουσία, με τον βραβευμένο DJ Khaled, τους Jonas Brothers και την Κέλι Ρόουλαντ να συμπληρώνουν δυναμικά μεταξύ άλλων το setlist. Παράλληλα με τους καλλιτέχνες, το παρών θα δώσουν και μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού συνολικά, όπως ο Κακά, ο Τιερί Ανρί και ο Ντανίλο Γκαλινάρι.

Την συναυλία θα παρουσιάσει μαζί με τον DJ Khaled η «λαμπερή» Ντιλέτα Λεότα, δημοσιογράφος της ιταλικής αθλητικής τηλεόρασης και κατά τη διάρκεια του event ο κόσμος θα μπορεί να κάνει τις δωρέες του. Σημειώνεται ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τη συναυλία όλοι μέσω των επίσημων σελίδων της Μίλαν στα social media.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

New York Times: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «πραγματικούς ηγέτες που ξεχωρίζουν στην κρίση»

Κορωνοϊός - Bloomberg: Η πανδημία ίσως διαρκέσει δύο χρόνια

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: Κανένας νέος θάνατος - 21 νέα κρούσματα - 36 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης