Βαρβιτσιώτης: Περισσότερη Ευρώπη με λιγότερους πόρους, δεν γίνεται

Καταγραφη17_2

«Στο έκτακτο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, συζητάμε για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ 2021-2027 και δίνουμε τη μάχη για τα ευρωπαϊκά κονδύλια» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών 

«Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα πάρει το καλύτερο δυνατόν από έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, λόγω και της απουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωσή του κατά την άφιξη στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ. «Η σημερινή διαπραγμάτευση στο έκτακτο Συμβούλιο έχει θέμα τον προϋπολογισμό της ΕΕ, ο όποιος έχει ήδη αργήσει να καταρτιστεί. Χρειάζεται γρήγορα να πάρουμε αποφάσεις. Γιατί οι Ευρωπαίοι πολίτες ζήτησαν περισσότερη Ευρώπη» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Επισήμανε περαιτέρω, πως οι προτάσεις που βρίσκονται σήμερα στο τραπέζι δεν ικανοποιούν αυτή τη φιλοδοξία. «Δεν δίνουν περισσότερα χρήματα στην Συνοχή, δεν δίνουν περισσότερα χρήματα στους αγρότες» προσέθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε: «Στο έκτακτο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, συζητάμε για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ 2021-2027. Δίνουμε και σήμερα τη μάχη για τα ευρωπαϊκά κονδύλια, με μια φιλόδοξη ατζέντα. Είμαστε ξεκάθαροι. Περισσότερη Ευρώπη με λιγότερους πόρους, δεν γίνεται».

Doorstep δήλωση ΑνΥΠΕΞ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ 17/02/2020

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΕΕ

καμένο χαρτί... πχ. Σουηδία στα σχολεία έξι στα δέκα παιδιά έχουν για μητρική τα αραβικά, λίαν προσεχώς και στο ελλαντα ΥΣ: το κοριτσάκι του Χόνεκερ τα κατάφερε και εκδικήθηκε την Δύση... μπραβο της, οι μούντζες στα μούτρα μας

κατεχομενα πατησια

τωρα που εφυγε η αγγλια διαλυεται το μορφωμα της ΕΕ γιδι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης