Φώφη Γεννηματά: Είναι ώρα να συνεννοηθούμε

gennimata

Ποιον φωτογραφίζει η Φώφη Γεννηματά ως πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την πρόταση για το νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας επαναλαμβάνει, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά «η αναγκαία ισορροπία στη λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος και η προοπτική της εθνικής συνεννόησης απαιτούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα εκλέξει η Βουλή να προέρχεται από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο». «Ένας Πρόεδρος» όπως λέει χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά «που θα ενώνει θα προκύψει με αυξημένη πλειοψηφία και θα σηματοδοτεί την εθνική αφύπνιση και κινητοποίηση που έχει ανάγκη η χώρα».

Κατά τα λοιπά, η πρόεδρος του Κινήματος αλλαγής αναφερόμενη στο νέο εκλογικό νόμο σημειώνει:«η εκλογική νομοθεσία αποτελεί σημείο κλειδί για την ομαλή λειτουργία κάθε πολιτεύματος... Ο εκλογικό νόμος χρειάζεται να διασφαλίζει την απαραίτητη κυβερνητική σταθερότητα. Το Κίνημα Αλλαγής επεξεργάστηκε και έθεσε στον δημόσιο διάλογο τις συγκεκριμένες θέσεις του, ξεκάθαρα και τεκμηριωμένα, από το 2018, σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι ούτε για παζάρια ούτε για συμψηφισμούς...Δεν θα συναινέσουμε, λοιπόν, στην πρόταση της κυβέρνησης που συντηρεί και ενισχύει την πόλωση και τον διχασμό και οδηγεί σε αδύναμες κυβερνήσεις λαϊκής μειοψηφίας, που επιβιώνουν κοινοβουλευτικά ελέω του μπόνους του εκλογικού νόμου»

Τέλος, μιλώντας γαι την πρότασή της για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, η κυρία Γεννηματά απαντά:«Είναι ώρα να συνεννοηθούμε δεν μπορεί να μας έχουν δεδομένους. Να μεταδώσουμε στους Έλληνες μήνυμα ενότητας και αυτοπεποίθησης. Να εκπέμψει η χώρα ετοιμότητα και αυτοπεποίθηση».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

///////////////////

Πρέπει να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών βρε σκρόφα, για να υπερασπιστείς την πατρίδα σου???? Αν δέν γίνει δηλαδή συμβούλιο εσύ θ αρνηθείς να την υπερασπιστείς???? Τί είναι αυτά που λες???? Στο κάτω της γραφής η τελευταία τρύπα του ζουρνά είσαι εσύ, που θέτεις και όρους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα λοιπά!! Άν είναι προοδευτικός ο πρόεδρος και άν δέν είναι, λες και θα μας σώσει ο πρόεδρος, αυτός θα πάει να πολεμήσει!!! Άσε μας κυρά μου τώρα, μας έχεις πεθάνει στην μπαρούφα!!!! Προοδευτικός λέει, λες κι οι άλλοι απ τα άλλα κόμματα είναι οπισθοδρομικοί, Άει σιχτίρ από δω ...

Χαλάρωσε

Αν για την τελευταία τρύπα του ζουρνά χτυπιέσαι σαν χταπόδι, για την πρώτη τρύπα σε κόβω να κάνεις χαρακίρι

σε κοβω

Για ....προοδευτικο ναζισταρα φιλε/χαχαχαχαχαχ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης