Τρολάρισμα Τασούλα για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τρολάρισμα Τασούλα για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την εκλογή είναι η 13η Φεβρουαρίου, ενώ είχε διάθεση για αστεία απαντώντας σε ερωτήσεις από κοινοβουλευτικούς συντάκτες γύρω από το θέμα εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

tasoulas
Συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας γύρω από το θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Τασούλας ξεκαθάρισε πως η καταληκτική ημερομηνία εκλογής είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο, όπως είπε, πρώτα θα κατατεθεί στην Βουλή ο εκλογικός νόμος από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα είπε, η ψήφιση του εκλογικού νόμου θα γίνει με τις κανονικές διαδικασίες και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των επαναλαμβανόμενων διαδικασιών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χρειαστούν πολλές ψηφοφορίες για την εκλογή του νέου ΠτΔ, ο κ. Τασούλας είπε «όχι, πιστεύω ότι θα έχει ευρύτερη πλειοψηφία…», ενώ σε ερώτηση εάν θα είναι άνδρας ή γυναίκα απάντησε αστειευόμενος πως «δεν κάνω υπερηχογράφημα…».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν ξέρει ποιος ή ποια θα είναι, απάντησε «ναι, αλλά το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω γιατί μπορεί να έχω ρωτήσω μέντιουμ…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης