Ο Τσίπρας συγκαλεί Κεντρική Επιτροπή μετά τη βαριά εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας συγκαλεί Κεντρική Επιτροπή μετά τη βαριά εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αντιδράσεις των «+53», αλλά και στα στελέχη που είχαν πολλάκις εκφράσει διαφωνίες για το δρόμο που έπαιρνε το κόμμα, με τις προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα

tsipras-ke-ne1
Εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το σοκ της βαριάς ήττας σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικες εκλογές, με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκαλεί εκτάκτως  Κεντρική Επιτροπή, με τη συμμετοχή της «προοδευτικής συμμαχίας».

Στη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ, που προγραμματίζεται για το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί στα μέλη του οργάνου, κάνοντας αποτίμηση, αλλά κυρίως θα επιχειρήσει την τόνωση του ηθικού ενόψει των εθνικών εκλογών, οι οποίες φαίνεται πως «κλειδώνουν» για τις τις 30 Ιουνίου.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αντιδράσεις των «+53», αλλά και στα στελέχη που είχαν πολλάκις εκφράσει διαφωνίες για το δρόμο που έπαιρνε το κόμμα, με τις προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών.

Η σύσκεψη γίνεται πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το άτυπο δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, προκειμένου να συζητήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών και θα κινήσουν τη διαδικασία διορισμού των επικεφαλής των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο ξενοδοχείο Wyndham (Μ. Αλεξάνδρου 2) με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης