Kolotumba Κουρουμπλή: Μπορεί να ήταν λάθος η συνάντησή μου με τον Αμβρόσιο

Kolotumba Κουρουμπλή: Μπορεί να ήταν λάθος η συνάντησή μου με τον Αμβρόσιο

Πριν από δύο ημέρες όχι μόνο δεν μιλούσε για λάθος αλλά είχε υπεραμυνθεί της απόφασής του να συναντήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Δημοκρατία δεν... χωρούν αποκλεισμοί!

kouroumplis01-mesa
Στην παραδοχή ότι... ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προχώρησε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η «στροφή» του Παναγιώτη Κουρουμπλή σημειώνεται μετά τον εσωκομματικό σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που συνεχίζει να προκαλεί η συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά, «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο ημέρες πριν ο πρώην υπουργός όχι μόνο δεν μιλούσε για λάθος αλλά είχε υπεραμυνθεί της απόφασης του να συναντήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Δημοκρατία δεν... χωρούν αποκλεισμοί! Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είχε επιλέξει μάλιστα να εκφράσει την άποψη αυτή με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πανικό αλλά και έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου...

Με τις σημερινές δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επιχειρεί να ρίξει τους τόνους αλλά και να βάλει ένα φρένο στις δημόσιες επικρίσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να εκδηλώνονται με έντονο τρόπο.

Πριν από την «Kolotumba Κουρουμπλή» είχε προηγηθεί διπλή επίθεση από τον συνυποψήφιο του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη.

Κλείσιμο
Αρχικά στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑ 104,6 ο Κώστας Αρβανίτης είπε ότι «καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή» προσθέτοντας ότι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία, ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά».

Λίγες ώρες αργότερα ο κ. Αρβανίτης επανήλθε στο θέμα Κουρουμπλή με ακόμα μεγαλύτερη ένταση καθώς με όσα είπε στην τηλεόραση του Alpha «άδειασε» τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας ακόμα και για την ίδια του την παρουσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν, δηλαδή, του επισημάνθηκε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα «το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης